Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért fáj az egyik herém már vagy 3 napja és nem mulik el. Történt veletek már hasonló? Többi lent.
Szóval 16 éves vagyok..és nagyon fáj a jobboldali herém.Már napok óta..nem akr szüni a fájdalom.Nincs kedvem önkielégitéshez sem.Meg nem is jön annyi a hokizásnál mint amenyi szokott.Valami bajom lehet.Mért nem akkr szüni?Történt már veletek hasonló?Írjátok le létszíves.Mi lett a megoldás azt is.
16 f
küzdő sporton engem is találtak már el.De ott rúgtak!
Biztos volt már ilyen neked.Pár percig esetleg óráig fájt.
Véletlenül nem izgultál fel valamire, amit nem követett orgazmus? Attól is lehet, akkor az önkielégítés enyhít rajta.
Az is lehet, hogy felfáztál, gyulladás... vegyél sós kamillás ülőfürdőt, ha nem használ 1-2 napon belül, irány az urológia!
5-ös vagyok. Mi a baj abban, ha városi vagy? Nagy lavór, babakád, ha nincs, akkor a fürdőkád is jó..
Só, pár kamillatea filter, forró víz... ha lehűlt testmelegre, akkor csüccs....
Illetve lehet kapni a patikában tesztcsíkot vizeletvizsgálathoz, nézd meg, van-e benne genny. Ha nem javul az eredmény, akkor minimum házidoki.. ő nem vájkál, de elküldhet laborba, a gyulladásra már a vérsüllyedés is utalhat, illetve ha kell, tud antibiotikumot felírni.
És tudni fogja, elég-e ennyi, vagy szakorvos kell.
Semmiképp bagatellizáld el, mert ha nincs kikezelve, akár meddő, vagy impotens is lehetsz később.
Még mindig az 5-ös vagyok...
Az előzőek fenntartása mellett még utánaolvastam..
Amit ajánlanak még:
- napi 2 l kamillateát meginni
- állítólag a tőzegáfonya is jó, akár kapszula, akár kivonat formájában
De ezek csak gyulladásra... ha nem javul, mindenképpen orvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!