Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnál-e néha egy-egy nagyobb összeget a tőled jóval gazdagabb parneredtől?
Figyelt kérdés
Nekem egy 37 éves biszex férfi a partnerem, aki két szórakozóhelynek a tulajdonosa,én meg egy "középpolgári sorból származó" 19 éves fiú vagyok. Igen, kcsg, juj, mi van benne?2009. júl. 23. 14:27
11/15 anonim válasza:
Nem meggyilkolja, de a feltételeket mindig az szabja, akinél a pénz van. Bár én inkább arra tippelek, hogy Te feljössz Pestre, azt hiszed beteszed a segged a tutiba, azt mégse lesz semmi csak egy kis kefélés. Nem kell mindent elhinni amit a pénzes emberek ígérnek. Amúgy milyen szórakozóhelyeknek a tulajdonosa? Ha neked belefér, hogy eltartsanak, akkor nem kérdés, hogy elfogadod-e az ajánlatot. Téged legalább gyerek nem fog kötni ehhez a pasihoz, mint a sok kitartott buta libákat :P
12/15 anonim válasza:
Na a 2. vok megint! Nem kell többet várni ettől a kapcsolattól mint amit " mutat". Ha nem magyaráz bele semmit akkor nincs gond! És aki pénzt és lakást ajánl, nem biztos hogy egy rohadt szemét alak!
Én ismerek olyat aki elfogadta és egy gyönyörű szerelem lett belőle ez hetero kapcsolat volt.
Egy meleg kapcsolatba meg még lehet benne olyan is hogy örül hogy van partnere !
13/15 anonim válasza:
Ha bejön neked a pasi,akkor lehet hogy van esély egy kapcsolatra is,nem?! Gondolom a tetszik-et Rá értetted,nem arra h eltart-vagy én értettem félre?...:)
ez relatív dolog...most ő segít így ki Téged lehet h a későbbiekben Te fogsz neki segíteni valahogy!A kocka fordul...
én elfogadnám....
14/15 anonim válasza:
15.16-os!
Végre valaki egyetért velem! Fel is pontoztalak! Túl sok itt az "álszent"!
15/15 anonim válasza:
Én elfogadnám!Wááh irigyellek!Minden álmom egy harmincas biszex pasi!O.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!