Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szoktatok magatokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok magatokban beszélhetni? Vagy szoktatok álmodozni?

Figyelt kérdés
És ha igen akkor miről és hogyan?

2012. aug. 19. 01:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

1-esnek van igaza önvédelmi mechanizmus.:)

Engem eljegyzés előtt 5 éves kapcsinál megcsalt a bnőm kissé kikészültem sajnos ingerlékenyebb lettem azóta is egyedül lakom mivel egy lakásban laktunk.És mindig mondták ha ideges vagyok írjam le megnyugtat és így van ha nagyon kiborulok egyedül vagyok igenis hangosan magamnak beszélek megnyugtat.Ez nem idiótára vall hanem csak a magány stressz stb.Mivel csak ez nyugtat meg.

2012. szept. 10. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!