Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok magatokban beszélhetni? Vagy szoktatok álmodozni?
Magamban ritkán és leginkább mikor olyannal szeretnék, akivel már máshogy sajnos nem tudok...
Álmodozni nagyon sokszor és sokmindenkiről, több különböző okból.
Főleg akkor csinálom őket ha egyedül vagyok.
Én is szoktam magamban beszélni, akkor amikor egyedül vagyok itthon és általában csak a fürdőben(mert ott van egy nagy tükör:D). Ilyenkor végül is hangosan gondolkodok. Mostanában a tükör "fejéhez" vágom azokat a dolgokat, amiket igazából a volt barátomnak mondanék. Valamelyik nap sajnos annyira beleéltem magam abba, hogy mondom a magamét a "volt barátomnak"(vagyis a tükörnek), hogy el is tört nálam a mécses..elkezdtem sírni..annyira gáz, hogy ennyire beleélem magam dehát ez van :D
Álmodozni persze mindig is álmodoztam(állítólag a horoszkópom szerint is nagyon álmodozó vagyok:D). Mindig másról és általában elalvás előtt :)
"...hogy el is tört nálam a mécses..."
milyen visszataszító :-s
2-es vagyok
Én nem hangosan, hanem szó szerint magamban, mondataimat a fejemben kimondva szoktam kb. beszélni.
Én mind kettőt szoktam csinálni :D
össze-vissza szoktam álmodozni valamikor nem emlékszem valamikor igen.
Mindig àlmodozom, ha unatkozok. Főleg egy lányról, aki sosem lesz az enyém :'(
Sokszor szoktam magamban beszélni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!