Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szakítanátok a barátotokkal ilyenért?
észre, hogyA barátnőmmel 1 éve járunk, volt egy kutyája amit nagyon szeretett állandóan fésülte meg minden. 3 napja átmentem hozzájuk de elütöttem a kutyát. Nem vettem észre, hogy kiszaladt az útra. Én nem nagyon szerettem a kutyát mert állandóan ugatott rám meg a nadrágomat húzta ezt a barátnőm is tudta ezért nem mondtam meg neki, hoyg elütötem nehogy azt hidje , hogy direkt csináltam a barátnőm már 3 napja sír a kutya miatt nekem meg bűn tudatom. Hogy mondja el neki, hogy én öltem meg a kutyáját?
.
szerintem el ne mond neki mert akk annyi volt:O nem is az hogy szakitana..vagy hát kitudja
de egy kis mosolyszünet biztos lenne..és utánna már nem lenne ugyanoja szerintem semmi:/
de te tudod..ha nagyon lekifurkád van akkor nincs mit tenni..
Mondd el, mindenképpen.
Tiszteld meg azzal, hogy elmondod az igazságot.
(Most eszembe a Clevealand show, amikor Clevealand elütötte a kölyök kutyáját...:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!