Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szakítanátok a barátotokkal ilyenért?
észre, hogyA barátnőmmel 1 éve járunk, volt egy kutyája amit nagyon szeretett állandóan fésülte meg minden. 3 napja átmentem hozzájuk de elütöttem a kutyát. Nem vettem észre, hogy kiszaladt az útra. Én nem nagyon szerettem a kutyát mert állandóan ugatott rám meg a nadrágomat húzta ezt a barátnőm is tudta ezért nem mondtam meg neki, hoyg elütötem nehogy azt hidje , hogy direkt csináltam a barátnőm már 3 napja sír a kutya miatt nekem meg bűn tudatom. Hogy mondja el neki, hogy én öltem meg a kutyáját?
.
nem szakítanék, ha véletlenül tetted volna
mond el neki, hogy nem okoznál neki fájdalmat ilyennel, nem vetted őt észre és eddig nem merted elmondani neki
Túlfilozofálod a dolgokat. Mond meg neki hogy véletlen elütötted a kutyáját és kész. Ha egy elkényeztetett kis p.csa aki a kutyáját jobban szerette akkor biztos visítva szakit.
Különben én biztos nem szakitanék ilyesmiért.
Nehogy vegyél neki! Ha az én kutyusom meghalna és valaki odaállítana egy ugyanolyannal, tuti nagyon gyűlölném (a kutyát is meg a srácot is)tudom, h nem érdemelnék meg, de mégis. Szerintem se mondd el neki amúgy, nagyon necces...
L/22
Túlfilozofálod a dolgokat. Mond meg neki hogy véletlen elütötted a kutyáját és kész. Ha egy elkényeztetett kis p.csa aki a kutyáját jobban szerette akkor biztos visítva szakit.
Különben én biztos nem szakitanék ilyesmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!