Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon duci vagyok vagy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon duci vagyok vagy még szexinek lehet mondani? Miért piszkál mindenki?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 18. 21:33
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy arra vágyom hogy ajnározzanak és legcsinosabb sem akarok lenni...Bár maximum az alakomat latta mindenki....se a kisugárzásom,se az arcom...de mindegy ezek fényében nem is lehetne mondani,hogy legcsinosabb,legrondább.Van egy adott részlet és kész
2012. aug. 18. 22:01
 12/34 anonim ***** válasza:
45 kilót leadhatnál de ha nem , akkor se kell rosszul érezned magad, nekem igy is megfelelnél-dugnálak.
2012. aug. 18. 22:03
 13/34 anonim ***** válasza:
elöző vagyok 4-5 nem 45
2012. aug. 18. 22:03
 14/34 A kérdező kommentje:
45kg-ot :) köszi akkor maradnék 15kg :)
2012. aug. 18. 22:04
 15/34 anonim ***** válasza:
Próbáld elfogadni magad, amilyen vagy. Az alkatod csontosabb, ezért látszol teltebbnek. Esküszöm, én is kell készítsek valami hasonló képeket, és indulhat a közvélemény kutatás. Hány éves vagy?
 16/34 anonim ***** válasza:

Miért érzem azt, hogy kamu?

Az, aki nincs megelégedve az alakjával - és akit folyton piszkálnak és ez bántja is, az bizony nincs megelégedve - az nem pózol így.

Meg mintha az első kettő és az utolsó képen nem ugyanaz a nő lenne.

Az első kettőn egy bombázó, az utolsón egy kissé nagyobb kufferű hölgyemény.

Ha mindhárom képen te vagy, akkor szorri.

Ebben az esetben csak a hátsód lépi át a "normál" kategóriát, de még bőven szexi. Sőt.

17/34 anonim ***** válasza:

azért piszkálnak, mert szexuális kapcsolatot akarnak létesíteni veled, mi másért?

am simán szúrható vagy :D

2012. aug. 18. 22:05
 18/34 anonim ***** válasza:

sztem husisan nőies alakod van, hidd el vannak pasik akik teljesen odavannak az ilyen alkatú csajokért, légy nyugodtan szexis és ahogy láttam a bőröd is szép. Ne aggódj :) Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor sz*rd le , h. lekövéreznek ;)

24L

2012. aug. 18. 22:07
 19/34 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy duci...

A második kép meg hát... nagyon szexi :D

2012. aug. 18. 22:07
 20/34 A kérdező kommentje:
Jaj de aranyosak vagytok :) köszönöm :)
2012. aug. 18. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!