Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetséges, vagy teljességgel ki van zárva? (többi lent)
Sziasztok! Nagy gondom van, és előre is meg szeretnélek Titeket kérni, hogy ne legyetek velem most bunkók, lécci!
Szóval inkább kérdezni szeretnék most, mint tanácsot kérni. És elsősorban, ha vannak itt tanárok, akkor az ő válaszukat várom. Ti képesek lennétek szeretni egy diáklányt? Tudnátok szerelmesek lenni belé? Hisz a tanárok is emberek, szóval megeshet vagy addig nem jut el egy tanár, mert nem törődik, nem úgy néz egy diákra? A másik kérdésem meg az lenne, hogy ha most az érzelmeket kizárjuk, akkor egy tanár megnézi "úgy" a diákokat? Tehát hogy "ő milyen szép, ő milyen jól néz ki,ő meg elég csúnya stb." Szóval a külsőről is alkotnak "úgy" véleményt?
Csak ezért érdekelne, mert szeretek valakit, de persze nem akarok semmit! Tényleg!! (Mielőtt még jönnének az oltások.) Csak már elég régóta szeretem, van családja is, szóval tényleg csak annyi érdekelne, hogy érezhetne-e ilyet, vagy nézhetne-e úgy rám esetleg, ahogy a fentiekben leírtam.
Mert néha szoktam látni, hogy olyan furcsán néz, nagyon kedves, néha meg nagyon elutasító, nem köszön meg semmi.. változékony. Viszont van hogy csak néz, aztán amikor ránézek, hirtelen elkapja a tekintetét. :) És ezeket a dolgokat nem mindig tudom hova tenni. Csak ezért érdekelne.
És tényleg normális válaszokat adjatok, lécci! És rendesen, ne legyetek velem lekezelőek és ne akarjatok lehordani, mert tudom, hogy mi mi fán terem.
(És 16 vagyok) Bocsi, hogy sokat írtam,és köszi ha elolvastátok!
Persze, bárki írhat privit. :D
És köszi a válaszod!
Nekem egy másik iskolában volt egy tanárom,folyamatosan nézett és mindig engem szólított fel.
Míg mások beszéltek folyton,nem is szólt semmit,de ha én kértem egy zsebkendőt már azonnal rám förmedt,mintha sértés lenne,hogy nem figyelek rá(persze mástól ez nem baj)
Direkt hátra ültem, akkor meg mindig azt akarta,hogy üljek előre,természetesen csak nálam fordult ez elő.
Azt azért elmondom,hogy nem beszélgettem és nem zavartam az órát,kifejezetten érdekelt az irodalom.(Ezt tanította)
Ha én nem mentem valahová(színház pl)akkor rögtön mintha megsértődött volna,ha ugyanezt más csinálta nem érdekelte.
Ha beszéltem vele,kettesben mindig közel jött és megérintett ha volt rá lehetősége,volt ,hogy miközben beszéltünk a mellemet nézte.Persze rögtön elkapta a tekintetét.
Hát én ezért jöttem el az iskolából többek közt,nagyon zavar az egész szituáció.
Alig tudtam kiiratkozni,mert Ő volt az osztályfőnököm és tiltakozott mindenféle érvekkel,szép szóval,sértődéssel stb
Így én azt gondolom,nagyon is vannak olyanok akik nem tanítványként,hanem nőként néznek a diákokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!