Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez lehetséges, vagy teljességg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehetséges, vagy teljességgel ki van zárva? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagy gondom van, és előre is meg szeretnélek Titeket kérni, hogy ne legyetek velem most bunkók, lécci!

Szóval inkább kérdezni szeretnék most, mint tanácsot kérni. És elsősorban, ha vannak itt tanárok, akkor az ő válaszukat várom. Ti képesek lennétek szeretni egy diáklányt? Tudnátok szerelmesek lenni belé? Hisz a tanárok is emberek, szóval megeshet vagy addig nem jut el egy tanár, mert nem törődik, nem úgy néz egy diákra? A másik kérdésem meg az lenne, hogy ha most az érzelmeket kizárjuk, akkor egy tanár megnézi "úgy" a diákokat? Tehát hogy "ő milyen szép, ő milyen jól néz ki,ő meg elég csúnya stb." Szóval a külsőről is alkotnak "úgy" véleményt?

Csak ezért érdekelne, mert szeretek valakit, de persze nem akarok semmit! Tényleg!! (Mielőtt még jönnének az oltások.) Csak már elég régóta szeretem, van családja is, szóval tényleg csak annyi érdekelne, hogy érezhetne-e ilyet, vagy nézhetne-e úgy rám esetleg, ahogy a fentiekben leírtam.

Mert néha szoktam látni, hogy olyan furcsán néz, nagyon kedves, néha meg nagyon elutasító, nem köszön meg semmi.. változékony. Viszont van hogy csak néz, aztán amikor ránézek, hirtelen elkapja a tekintetét. :) És ezeket a dolgokat nem mindig tudom hova tenni. Csak ezért érdekelne.

És tényleg normális válaszokat adjatok, lécci! És rendesen, ne legyetek velem lekezelőek és ne akarjatok lehordani, mert tudom, hogy mi mi fán terem.

(És 16 vagyok) Bocsi, hogy sokat írtam,és köszi ha elolvastátok!

2012. aug. 18. 17:07
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem szeretném így mindenki előtt leírni, hogy mit tanít. Viszont ha valakit nagyon érdekel (esetleg részletek is) akkor írjatok nyugodtan privátban. :) És válaszoljatok a kérdéseimre lécci! Tényleg nagyon fontos!! Köszi :)
2012. aug. 18. 21:40
 12/25 anonim ***** válasza:

Én azt tudom, hogy általánosban a tesitanárunk szívesen segített a 7-es 8-as lányoknak a gimnasztikában, zsámolyugrásban, és hasonlókban, ahol hozzá lehet érni a lányokhoz... (ez sajnos a gusztustalanabb változat)

Szóval szerintem, amint megjelennek a női kvalitások, a férfiak bekapcsolódhatnak. Nem azt mondom, hogy minden tanár ilyen, de előfordulhat.

2012. aug. 19. 02:44
 13/25 A kérdező kommentje:

#12-es, köszi a választ! Fúj.. ez a tesi tanár tényleg nagyon undorító, ha igazából csak azért csinálta, hogy hozzáérhessen a lányokhoz és nem csak segítségből.:P

Köszi, és várom még azért a válaszokat/ véleményeket! :)

2012. aug. 20. 03:00
 14/25 A kérdező kommentje:
Tényleg segítsetek lécci! Nyár van és mégis nagyon rossz.:( És tényleg főként tanárok válaszára lennék kíváncsi! És nagyon örülnék, ha őszintén írnák le, hiszen ez egy teljesen anonim oldal. Köszi előre is!!
2012. aug. 21. 00:32
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Középiskolai matematika tanár vagyok, és elmondom őszintén, én is meglátom ha egy diák szép. De ahhoz elég erkölcsös vagyok, hogy ne nézzek rá úgy, mint egy lehetséges pertnerre (akár szexpartnerre). Persze vannak kollegák, (sajnos nem is egyről hallani) akik kapcsolatot folytatnak diákokkal, de ezek kis százalékban, és 99%-uk nem szerelmi alapon, hanem csak a "friss tinip*nciért". Elnézést kérek a megfogalmazásért, de így a legérthetőbb.

Tisztelettel: J.A.

2012. aug. 21. 00:43
 16/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Tényleg ez az erkölcsös szerintem is!!

Viszont egyébként, ha például nem csak külsőleg szép, hanem a stílusa is, viselkedése is tetszik/ szimpatikus, akkor szeretet is tudsz/ tudtok érezni esetleg? (Csak érdeklődésből kérdezem.) :)

2012. aug. 21. 00:54
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát én konkrétan szeretem a diákjaimat, de mint tanulókat, és kedves gyerekeket, de nem tudok szerelmet érezni. Számomra lehetetlen. Az előbb nem írtam ki, de 37 éves vagyok, és 2 gyermekem van. Nem tudom ez számodra szolgál e valami plusz információval. Én azt látom, hogy bár tudod, hogy semmi esélye egy kapcsolatnak Te közted és a tanár között, reménykedsz, hogy az egyik pedagógus olyan választ ad, hogy van esélyed. Nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem, hogy lesz valami. Felejtsd el, és keress a saját korosztályodból, sok 16 éves fiú van, aki örülne ha egy ilyen értelmes lány, mint Te, lenne a barátnője.

Üdv: J.A.

2012. aug. 21. 10:54
 18/25 anonim ***** válasza:

2 külön dolog felnőtt férfi szemmel:

1. megnézni egy kamasz lányt, mert már testileg úgy is nézhet ki, mint egy nő, de úgy tekint rá, mint egy gyerekre, hiszen érzelmileg, lelkileg még az vagy, és leszel is még jó pár évig, hiszen a személyiségfejlődésnek van egy egészséges menete

2. úgy nézni rá, mint lehetséges szexpartnerre

Előbbi egy egészséges felnőtt magatartás, utóbbi, és ha meg is lépi, nem az, önértékelési problémákat, személyiség problémákat tükröz a férfi részéről.

2012. aug. 21. 11:57
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm, 15-17-es, Neked különösen!!! :)

És valószínűleg igazad van, hogy titokban azért van egy kis reményem, viszont az eszem felfogja, hogy lehetetlen. Abba is belegondoltam már, hogy esetleg ha már végeztem, de rögtön el is vetem, mert van családja. Szóval bonyolult egy dolog ez, ami most van velem pár éve. Ráadásul senkivel nem tudom megbeszélni az ismeretségi körömből.:/

De köszi még egyszer a választ!!

2012. aug. 21. 15:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sajnállak. :( Tényleg bonyolultnak tűnik a helyzet.

Én nem vagyok tanár, de azért leírom a véleményem Neked. Szerintem, mivel ők is emberek, ahogy írtad, megnézik azért a diákokat vagy legalábbis látják, ha szép vagy sem. Meg szerintem el tudják dönteni, hogy nekik bejönne-e vagy sem. De hát nem tudom biztosan , nem vagyok tanár.

Azt meg nem tudom, hogy meg kellene-e beszélned vele, mert tényleg bonyolult a dolog. Főleg, hogy családja is van ráadásul. Bár valószínűleg valamennyire azért láthatja Rajtad, hogy szereteted(vagy legalábbis hogy nem közömbös teljesen Neked). Szerintem Neked kell eldöntened, hogy beszélsz-e vele vagy sem, próbálkozol-e vagy sem. Csak gondold végig az egészet!:)

Sok szerencsét és erőt kívánok Neked! ;)

2012. aug. 22. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!