Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 50 kilo vagyok és 18 éves van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 kilo vagyok és 18 éves van fenekem meg mindenem csak mellem nincs! Nagyon kicsi van mivel lehetne nagyobb? valami gyógyszert irjatok légyszi!

Figyelt kérdés

2012. aug. 18. 15:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nem értitek a problémáját. Őt nem érdekli, hogy a férfiak többsége a pici cicire is gerjed, mert saját magát nem tudja elfogadni. Ebből úgyis műtét lesz mert semmi mással nem lehet megnövelni, amiket reklámoznak azok kamuk.
2012. aug. 18. 16:10
 22/30 A kérdező kommentje:
igen nekem van bajom a mellemmel szép vagyok meg minden csak a mellem nem hiszem el műtét kizárva az biztos!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 18. 16:12
 23/30 anonim ***** válasza:
Akkor meg elfogadod és kész. Kicsit hisztérikának tűnsz, mert ha egyébként szép vagy akkor nem tudom minek vergődsz, képzeld hány nagymellű de amúgy csúnyább csaj cserélne veled. És amúgy tényleg sok férfi bukik a kisebb cicikre, én pl. soha nem is szerettem a nagyokat, sokkal izgatóbbnak találom a pici, feszes hegyes cickókat mint a nagy lógó csöcsöket.
2012. aug. 18. 16:17
 24/30 A kérdező kommentje:
akkor jo köszönöm a válaszokat kicsit megnyugodtam vagyis remélem :)
2012. aug. 18. 16:27
 25/30 anonim válasza:

Az én barátnőmnem is kicsi a melle. A legkisebb melltartókat hordja. Viszont formás és nem lóg picit se.

Állandóan arénázik, hogy kicsi, meg biztos jó lenne nekem, ha nagyobbak lennének, meg ő plasztikáztatni is akarja.

Nekem tetszik ugyan úgy, formás legyen, az a lényeg. a többi nyafogást, meg a hisztit emiatt telibeszarom! Te is hagyd rá, mert ez a nyávogás miatt fog otthagyni a pasid, ha lesz. meg megszokod és féltékenykedsz összevissza. Majd mondod a pasidnak, hogy biztos jobban tetszik, mint én mert nagy a csöcse. Hülyesééééééég!

2012. aug. 18. 17:09
 26/30 A kérdező kommentje:
értem köszike a biztatást mindenki nagyon aranyos főleg az utolsó válaszoló is köszi szépen :) hát igen nem fogok nyafogni h kicsi ba mellem igy jo igy szép és kész!!!!!
2012. aug. 18. 17:54
 27/30 anonim ***** válasza:

biztos azért rinyálsz,mert nem vesznek észre a frfiak,és a kicsi melleidre fogod...-.-

KIT ÉRDEKEL HOGY KICSI? UGY SE TUDUNK MI SEGITENI,NEKEM IS KICSI,de mgse hisztizek ugy mint egy 5 éves...tudom hogy igy is sok mindenki tetszem.pont.

2012. aug. 19. 11:29
 28/30 A kérdező kommentje:
ide figyelj csak te utolsó válaszoló rám sok pasi buk te idiota!!!!!! csak nem szeretem h kicsi!!!! és nem kérdeztem h a tiéd kicsi vagy nagy pont.pffffff
2012. aug. 19. 13:21
 29/30 anonim ***** válasza:

ooooo,ha sok pasi bukna rád akkor nem itt szerencsétlenekdnél :))) hanem elfogadtad volna.PLATSZIKAI SEBÉSZ.ennyi. :)))))

egy elba...szott liba csinál ekkora felhajtást :))

2012. aug. 19. 14:00
 30/30 anonim ***** válasza:

azt mondja "rám sok pasi BUK,de idióta" XDDDDD

jóhogy nem búg...jézusom.

2012. aug. 19. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!