Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 kilo vagyok és 18 éves van fenekem meg mindenem csak mellem nincs! Nagyon kicsi van mivel lehetne nagyobb? valami gyógyszert irjatok légyszi!
Az én barátnőmnem is kicsi a melle. A legkisebb melltartókat hordja. Viszont formás és nem lóg picit se.
Állandóan arénázik, hogy kicsi, meg biztos jó lenne nekem, ha nagyobbak lennének, meg ő plasztikáztatni is akarja.
Nekem tetszik ugyan úgy, formás legyen, az a lényeg. a többi nyafogást, meg a hisztit emiatt telibeszarom! Te is hagyd rá, mert ez a nyávogás miatt fog otthagyni a pasid, ha lesz. meg megszokod és féltékenykedsz összevissza. Majd mondod a pasidnak, hogy biztos jobban tetszik, mint én mert nagy a csöcse. Hülyesééééééég!
biztos azért rinyálsz,mert nem vesznek észre a frfiak,és a kicsi melleidre fogod...-.-
KIT ÉRDEKEL HOGY KICSI? UGY SE TUDUNK MI SEGITENI,NEKEM IS KICSI,de mgse hisztizek ugy mint egy 5 éves...tudom hogy igy is sok mindenki tetszem.pont.
ooooo,ha sok pasi bukna rád akkor nem itt szerencsétlenekdnél :))) hanem elfogadtad volna.PLATSZIKAI SEBÉSZ.ennyi. :)))))
egy elba...szott liba csinál ekkora felhajtást :))
azt mondja "rám sok pasi BUK,de idióta" XDDDDD
jóhogy nem búg...jézusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!