Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 kilo vagyok és 18 éves van fenekem meg mindenem csak mellem nincs! Nagyon kicsi van mivel lehetne nagyobb? valami gyógyszert irjatok légyszi!
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 15:27
11/30 A kérdező kommentje:
kivagyok nem tom mit csináljak!!!
2012. aug. 18. 15:47
12/30 anonim válasza:
22 éves korig nőhet,de már nem sokat,vagy megszokod,vagy plasztika.
13/30 A kérdező kommentje:
értem az is valami de a fogamzásgátló nem segithetne rajta?
2012. aug. 18. 15:50
14/30 anonim válasza:
Szedj fel néhány kilót ha szerencséd van megy a cicire is.
15/30 A kérdező kommentje:
szoktam hizni de mindig a seggemre megy arra már nem kell szerintem inkább a cicimre
2012. aug. 18. 15:53
16/30 A kérdező kommentje:
ez van belefogok betegedni
2012. aug. 18. 15:57
17/30 anonim válasza:
kár bele betegedni,és ezen keseredni.Sokaknak a kicsi formás mell is tetszik.
A mellizmokat tudod erősíteni nagyobbítani.A gyógyszeres bogyók hülyeségek.Látod mennyi pénisz növesztő hülyeség van.Még sem használ egyik sem.
A legjobb,ha szedsz fel pár kilót ami cicire megy,és izmosítasz.Azt nem tudom,hogy hormonálisan mit lehet változtatni.De arra rámehet a szervezeted is.
18/30 anonim válasza:
ennyi bajod legyen, sztem senkinek sem kellesz emiatt, vagy tévedek? :D
19/30 A kérdező kommentje:
hát igen jol mondod senkinek sem kellek igy nah megmondtad éááááááááááá
2012. aug. 18. 16:09
20/30 anonim válasza:
Hát én azért nem utasítanék el egy lányt,mert kicsi a melle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!