Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem egy lányt a Myvip randin, de van egy kis gond, és nem tudom, hogy mit léphetnék most? (lent bővebben)
A myVIP Randin találtam egy lányt, aki nagyon megtetszett nekem. Mindenáron többet akartam megtudni róla, de csak az életkorát, és a lakhelyét tudtam, meg volt neki kint 3 kép. Megpróbáltam az iwiw-en megkeresni, nagy körökben adtam meg a keresési feltételeket, hátha felismerem fotóról, és meglett :)
Már tudom a nevét, msn címét is, de most jön a gond:
Mindenképpen megakarom próbálni befűzni, hátha összejönne velem, (nem bízom el magam!!!) csakhogy milyen alapon tudom az msn címét, vagy az igazi nevét is, és nem csak a felhasználónevét?
Ha felveszem Msn-re, biztosan rákérdez, hogyan találtam meg. Ha írnék neki Myvip Randin üzit, attól tartok, nem ír vissza, aminek bármi oka lehet. Ha ott hozom szóba, hogy ki ő, akkor elijeszthetem.
Szerelmes vagyok belé.
Az ötleteiteket kreálhatjátok is, pl. valami védekező sztori, amivel aranyosan kimagyarázhatom magam msnen előtte, vagy egy bombabiztos üzenet a csajnak myvip randin... amitől biztos kiváncsi a folytatásra is... stb.
Még nem léptem eddig semmit, csak jelöltem, hogy " Tetszik "
Pont azért írtam kérdést, mert át akarom gondolni az egészet!
Még nem írok üzenetet, várok még több választ! :)
Szerintem is csak a MyVip-en írj neki : ha egyáltalán meg akar veled ismerkedni, akkor ott is fog válaszolni!
Egyáltalán nem biztos, hogy a közeli barátainak is azt az MSN-címet adja meg, ami az iwiw-en ki van téve, nagyon sokan használnak több MSN-címet.
Az sem biztos, hogy az iwiw-en a valódi neve van kiírva, nem mindenki írja ki a valódi nevét, valódi adatait, akinek van egy csöpp esze, az a valódi lakcímét és telefonszámát sem teszi ki!
írtam neki 2 sort myvip randin, lesz ami lesz...
Ha 1-5 nap után sem lesz semmi, akkor ennyi volt :S
Írtam neki csütörtökön 13:55-kor, de láttam, hogy ma reggel változott a képei, de választ nem kaptam :(:(:(:(
Arra következtettem ebből, hogy elolvasta az üzenetemet, és többet már nem akar foglalkozni a dologgal. Nem jöttem be neki (szerintem) és kész.
Na mind1, haladok sorba, és már írtam is a következő lánynak. Nem hiszem, hogy a szövegemmel lenne a gond, ha egy csajnak szimpatikus vagyok, szarik a 2 sorra, máris venné fel a kapcsolatot velem...
" Szia :)
Engem ****nak hívnak, néztem a myvip randin a fotóidat, és nagyon aranyos csajnak tartalak :)
Mit szólnál ahhoz, ha megismernénk egymást? :) "
........ az egészről a véleményem:
Szerintem a csajok ezen a társkeresőn nem akarnak senkit, csak kiváncsíak, mennyi fiú ír majd rájuk, meg állandóan válogatnak csak, de azért még egy elutasító válaszra is lusták legyenek, ez már nagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!