Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt már veletek ilyen?
X-t szeretem!
Y-t akarom!
X-el vagyok együtt. Mégis Y-t kívánom. What????!!
Kíméljetek azzal, hogy ribanc vagyok. Mert ezek csak érezések. Nem engedtem a kísértésnek és nem is fogok míg együtt vagyok Xel.
Ők is tudnak. Mármint X tud arról, hogy mi egy időben kavartunk Y-al. Csak azután jöttünk össze X-el és hát nem adtam okot neki arra, hogy aggódjon emiatt, mivel gyakorlatilag már nem is igen tartjuk Y-al a kapcsolatot. Neki is van barátnője bár eléggé olyan kapcsolat, hogy " azért vagyok vele együtt hogy legyen valakim "... :D
De egyébként igen a te eseted durvább. Nem szeretnék a helyedben lenni, bár elég gáz az én állapotom is. :|
Figyelj, előbb tanuld meg az ABC-t! De akkor se velünk akarj megoldatni egy két ismeretlenes egyenletet hajnalba... tényleg, egyiket sem ismerjük! Hogy adhatnánk tanácsot? Itt nem x van meg y, ezek emberek. Ha beleestél egy tahóba, azért még ne hagyd ott akit szeretsz. Viszont ha menthetetlen, akkor meg ne szívasd szegény X-mant.
tessék, jóéjt! :) 18/F
Ezt megkaptam :)
Tisztázzuk! Nem szívatok senkit sem. És nem tanácsot kértem. Csak véleményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!