Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti miért várjátok el, hogy kezdeményezzünk, ha még érthető jeleket se vagytok képesek adni?
először azhittem hülye vagy ha ezekből a jelekből nem vetted a lapot. de ha mindenkivel ezt csinálja akkor tévedtem.
amugy a válaszra én is kiv. lennék :D
talán az utolsó előtti mondat lehet a válasz :D
F
A nők is így vannak a palikkal...
De például rólam csak a hülye nem veszi csak le ha nekem tetszik valaki, hát még ha oda vagyok érte. Ha rám néz és még szól is hozzám olyan leszek mint a rák, folyton vigyorgok mint a tejbe tök, mindegy mit mond és tollászkodok, mint egy madár... na és rángatom a szemöldököm a pasira... Mi kell még?
No igaz, ha nagyon stresszben vagyok amikor szemtől szemben állok a kiszemelttel; néha mást mondok mint amit valójában gondolok, hogy ne áruljam el magam, erre persze meg az jön le hogy nem is érdekel úgy a dolog. Na gondolom ez zavar be olyankor, de ezt meg nem direkt csinálom...
Olyan is volt már, hogy engem értettek félre, mert akkor meg olyan jeleket küldtem ami félre érthető volt, pedig csak éppen olyan kedvemben voltam, nagyon nyitott kedvemben - de én nem akartam őket félre vezetni, utána jöttem rá hogy hoppá.
De figyelj már, ha tetszett neked, te miért nem kezdeményeztél a csajnál? Legalább puhatolóztál volna már egy kicsit... Küldted volna a jelet felé erősen, hogy észre vegye és reagáljon rá. Vagy konkrétan. Akkor egyből kiderül mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!