Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nekem sose? (kérdésed rövid. )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem sose? (kérdésed rövid. )

Figyelt kérdés
Nekem sosem lesz barátom? Már komolyan idiótának érzem magam a barátaim mellett. Mindenki csak megszívat. Nem tartom magam rondának, de hú de szépnek se. Várjak vagy nekem sosem jön el a nagy Ő? 17/L
2012. aug. 16. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Minek teszed fel ezt már megint? :D

Úgy is tudod, hogy nem jön rá értelmes válasz.... Jófej csajszi vagy, de mit vársz ha magadnál csak 2 évvel idősebb jöhet szóba? Várj türelmesen, büszkén, és használd ki az időd, amíg nem a pasidra megy el! :D Ne itt akard magad szórakoztatni.

18/F

2012. aug. 16. 21:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem szórakoztatás a cél. De mit is vártam :-) Nem azt mondtam,hogy csak és kizárólag 18 év felettiek és azt sem,hogy azok 'szépek'. Köszönöm a normális válaszokat! :-) Az meg,hogy magasra teszem a mércét nem hiszem, mert egyáltalán nem :-)
2012. aug. 16. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Emiatt ne érezd magad idiótának! Csak türelmesnek kell lenni és éberen figyelni! Én 22 évesen is türelmes vagyok, nem görcsölök azon, hogy nem volt még barátnőm, tudom, hogy előbb vagy utóbb de eljön az én időm is! El fog jönni a Tied is! Fel a fejjel és bízz! :)

22/f

2012. aug. 19. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!