Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő vagyok, és nem tudom, hogy a 15 cm az megfelelő?
Figyelt kérdés
17 vagyok és 4 cm vastag..
Szóval hallottam olyat,hogy ez az átlagos..Csak itt tudom megkérdezni,szóval megfelelő lehet?
2012. aug. 16. 16:29
2/17 anonim válasza:
Hát 17 évesen lehetne pár centivel több.Átlag.Vagyis nemfog kiröhögni egy csaj de ujjongni se fog ,hogy milyen nagy.
3/17 A kérdező kommentje:
Kösz a komolyságot..
2012. aug. 16. 16:31
4/17 A kérdező kommentje:
Másodiknak köszi az értelmes választ!
2012. aug. 16. 16:31
5/17 anonim válasza:
15 cm? Állva vagy alapállásban? xd mert ha állva, akkor szerintem ez kevés. De nyugi, van akinek 2 cm-s a farka. (rá is kereshetsz google-n, tényleg van)
6/17 anonim válasza:
Itt mindenki ennyire hülye??? A magyar átlag állva 14,99cm.Utána lehet nézni. Szóval ne okoskodjatok itt , hogy 17 évesen kevés meg hasonlók:DD
7/17 anonim válasza:
Szerintem pedig nem a méret a lényeg! Ámultam én már 12 cm-estől is!:)
8/17 anonim válasza:
Az anyátok valagát már ezzel a kérdéssel és az idióta válaszokkal is... 5-6 centi már elég a használhatósághoz, ez a rész bővelkedik idegvégződésekben, 15 meg egy teljesen normális méret. Aki csak a farka méretére a büszke, az másra nem is lehet az, mert egy nulla emberileg és kinézetre is. Kit érdekel kinek mekkora, ha úgysem tudja használni?
Nyugodjál meg és ne a farkadat méregesd, hanem nézz egy lány szemébe és beszélgess vele, többre mész.
9/17 anonim válasza:
A másodiknak teljesen igaza van. Átlagos. Az biztos, hogy nem ezzel fogsz meghódítani egy lányt sem, de ekkorával már valószínűleg ki sem fog nevetni egyik sem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!