Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek. Fóbiám van többek között a nemiszervvel kapcsolatban, és nem merek maszturbálni rendesen? 21/L
Szerintem a megfelelő helyen tudnak neked segíteni ennek a leküzdésében, de az nem itt lesz. Itt csak agysebészek vannak...
Kérj segítséget mielőbb, mert ez tönkretehet.
gondolom nem 1 családtag látogatott meg éjszaka kislányként.
tudod,úgy...
1: Nem kamu.
2: másképp is kifejezhetem magam
3: napközben szerencsére nem jutnak eszembe ilyenek
4: ujjal is próbáltam, semeddig sem jutottam, mert ahogy hozzáérek jön a nagyonrossz érzés és nem tudom feldugni (se ujjamat se semmit, tampont se).
Véleményt tudunk írni. Pl. ne félj tőle, nem harap... Vagy: hülye vagy te, bébi? Esetleg: jó nagy hülyeséget vettél a fejedbe, vazze...
De ahhoz, hogy értelmes tanácsot kapj, valóban szakemberhez kéne fordulnod. Már eleve sokkal-sokkal több információra lenne szükségünk rólad (gyerekkorod, férfiakkal való kapcsolatod, traumáid stb.) ahhoz, hogy valamit mondani tudjunk.
Egyébként maszturbálni miért nem mersz? Nem muszáj ahhoz magadba nyúlnod, sőt még f*szra gondolni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!