Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudja nekem vki mondani h miért van a fitymámon pöttyök? Fürdök rendesen mosom rendesen de már elég rég ien és nemtudom miééért jópár éve help lécci
Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 12:59
1/10 anonim válasza:
Nem tudjuk milyen pöttyök vannak a fitymádon, lehet, hogy teljesen normális. Ha nem vagy benne biztos, akkor menj el orvoshoz.
2/10 LynyrdSkynyrd96 válasza:
ha pattanás szerű akkor begyulladt faggyúmirigy ha kicsi fehér akkor normál faggyúmirigy de ha piris akkor nagy valószínűséggel szifilisz
3/10 A kérdező kommentje:
fehééres szinű de nemfáj neméég nemvizkett csak nemtudom mmiez
2012. júl. 23. 13:11
4/10 LynyrdSkynyrd96 válasza:
mondom akkor nagy valószínűséggel faggyúmirigy .lényeg hogy piszkos kézzel ne nyúlj hozzá könnyen elfertőződhet és begyullad (sokkal kellemetlenebb az)De mivel látatlanba ezt tudom mondani irány egy szakember
5/10 A kérdező kommentje:
jó pár éve ien de semmi gond nemvolt vele eddig nem fájt nem égett nem viszketett soha nem volt vele semmi baj csak tisztába akarok lenni ezzel hogy miez azértis kérdeztem de ha nemfáj és nincs vele baj akkor semmi gondom nincs igaz?
2012. júl. 23. 13:20
6/10 A kérdező kommentje:
akkor nincs vele gond?
2012. júl. 23. 13:27
7/10 walk w1th mee válasza:
Nem lehet tudni,ne szégyeld,menj el vele dokihoz.
8/10 A kérdező kommentje:
eddig nemvolt vele gond soha
2012. júl. 23. 13:53
9/10 anonim válasza:
Pöttyök vagy foltok? Ha foltok, akkor lehetséges, hogy vitiligo. Mindenesetre nézesd meg, sokkal kisebb para, mint rágni magadat miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!