Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akit a kislányból akit csúfoltak általánosban, meg gimi elején hogy milyen csúnya, abból még lehet szép nő?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 00:18
11/16 A kérdező kommentje:
akkor gratulálok :D
pl neville longbottom is így járt a harry potterből :D
2012. aug. 16. 00:38
12/16 anonim válasza:
Persze,rengeteg példa van erre!!
13/16 anonim válasza:
Én meg 15 éves koromig tök aranyos,jóképű voltam, mára meg görény lettem! Változhat
14/16 anonim válasza:
Pont így vagyok Én kb szakközép 10oszt.-ig nagyon ronda voltam.Még csúfoltak is miatta,ahogyan általános iskolában is.
Most meg ha látom a volt osztálytársaim,a legtöbb eléggé elhagyta magát,gyerekük van,kövérek és ízléstelenül öltözködnek.
Az általános sulis fiú osztálytársaim közül pedig rengetegen próbálkoztak már nálam,meg mondták mennyire megváltoztam.De én nem felejtettem el miket vágtak a fejemhez régen és mennyire megkeserítették a gyerekkorom.
Azért jól esett,hogy most fordult a kocka:D
15/16 anonim válasza:
Nem magamról írok, mert én mindig is helyes voltam, hanem a lányokról. Érdekes módon kai általánosban nem volt szép és a srácokkal kigúnyoltuk, szebbek lettek ,mint azok, akik kiskoruk óta szépek. Jó persze van olyan szerencsés, aki egész életében szép volt és lesz, ha nem k*rja el magát droggal/alkohollal/életvitellel/gyógyszerrel.
16/16 Diavolino44 válasza:
Nekem az előző párom nem volt valami népszerű lány még érettségikor sem. Most Minden ujjára találhatna pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!