Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok így ezzel? Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy láttam egy fiút a facebook-on. (Tudom, máris rosszul kezdődik.) Nem vagyok ilyen "ismerkedjünk!" típus, nem vagyok facebook-függő sem. De ezzel a fiúval 13 közös ismerősünk van, ezért felajánlotta az oldal, hogy ismerhetem. Megnéztem az adatlapját és a képeit és... Nem tudom, mintha beleszerettem volna. Nagyon megfogott a szeme, nem olyannak tűnik, mint a többi srác. Nagyon szimpatikus. De nem fogom bejelölni, mert félénk vagyok, mivel nem vagyok az a mai tipikus "mű tinilány", akinek festve van a haja, műkörme van, minden hétvégén berúg és menő, ha megbukik a suliban. Sajnos ma ezek a lányok sikeresek a fiúknál... Szóval, gáz ez az ismeretlen "szerelem"?2012. aug. 15. 23:25
11/12 A kérdező kommentje:
:) szóval nem vagyok egyedül. azt hiszem, bejelölöm. nagyon köszönöm, hogy intelligensen válaszoltatok!!
2012. aug. 15. 23:41
12/12 A kérdező kommentje:
és vissza is igazolt.:$
2012. aug. 15. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!