Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok így ezzel? Mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy láttam egy fiút a facebook-on. (Tudom, máris rosszul kezdődik.) Nem vagyok ilyen "ismerkedjünk!" típus, nem vagyok facebook-függő sem. De ezzel a fiúval 13 közös ismerősünk van, ezért felajánlotta az oldal, hogy ismerhetem. Megnéztem az adatlapját és a képeit és... Nem tudom, mintha beleszerettem volna. Nagyon megfogott a szeme, nem olyannak tűnik, mint a többi srác. Nagyon szimpatikus. De nem fogom bejelölni, mert félénk vagyok, mivel nem vagyok az a mai tipikus "mű tinilány", akinek festve van a haja, műkörme van, minden hétvégén berúg és menő, ha megbukik a suliban. Sajnos ma ezek a lányok sikeresek a fiúknál... Szóval, gáz ez az ismeretlen "szerelem"?2012. aug. 15. 23:25
1/12 anonim válasza:
jelöld be, mi rossz történhet? írj hozzá pár sort, abból nem lehet baj!
2/12 anonim válasza:
fordítva is így szokott lenni sokszor
3/12 anonim válasza:
hát hogy most gáz-e vagy sem...a tök mindegy,de ez nem serelem csak hogy tudd:D max nagyon tetszik...sok ilyen lesz
5/12 anonim válasza:
Ha netán én vagyok,akkor nyugodtan bejelölhetsz!
Én van,hogy hetekig nem megyek föl,aztán aki bejelölt ,én mindet visszaigazolom,anélkül,h megnézném,ki az. Engem nem érdekel ez a z egész facebook. Aki bejelölt biztos okkal tette,legyen hát boldog vele...
6/12 A kérdező kommentje:
3. persze, tudom, hogy nem szerelem.:)) De olyan furcsa, mert még nem történt velem ilyen...
2012. aug. 15. 23:30
7/12 A kérdező kommentje:
És ha bejelölöm, mit írjak neki?
2012. aug. 15. 23:32
8/12 anonim válasza:
fiú vagyok 17 éves, és én kifejezetten örülnék annak, ha egy ismeretlen nem mai viselkedésű csaj bejelölne, és flörtölne velem... mi a f*szomat sz*rsz, jelöld már be, azt nyomulj rá!
9/12 anonim válasza:
Engem is bejelölhetsz, kifejezetten ilyen lányokat szokták felkelteni az érdeklődésem, nem a partiribik. Egyszer én is bejelöltem egy lányt mert tetszett, volt kb 2 közös ismerősünk, csak 1x láttam, nem is beszélgettünk, de gondoltam miért ne jelölhetném be? Max nem igazol vissza, hűha :D
És tök jó érzés volt hogy visszaigazolt, de igazábol nem értettem miért :) Nem írt semmit hogy kivagyok vagy ilyesmi.
Aztán rájöttem hogy
10/12 anonim válasza:
nem is baj hogy nem ismerem jobban mert olyan hülyeségeket szokott kiposztolni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!