Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt az oldalon olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt az oldalon olyan személy, akit érdekesnek találtok és szívesen megismerkednétek vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nektek vannak itt az oldalon olyan emberek, akiket a válaszaik alapján megismernétek szívesen? Ez leginkább, ugye azokra vonatkozik, akik fel merik vállalni a nevüket, de pl. a debreceni srácot is ismeri mindneki, pedig nincs kiírva a neve, stb...stb... Illetve olyanok is érdekelnének, akiket nem szerettek, vagy a válaszok/felfogásuk alapján nem szimpatikusak. Írnátok egy rövid indoklás, hogy miért találod érdekesnek, vagy miért nem az illetőt, illetve a nick-jét.

Légyszi értelmes válaszokat, előre is köszönöm!

2012. aug. 15. 21:57
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Persze hogy van :) ha értelmes válaszokat olvasok, akkor kicsit mindig kíváncsi leszek... Meg azt is szeretném tudni, hogy ki lehet az a császárnő akiről írkáltok, mert még sosem láttam tőle kint semmit :D nem azért vagyok itt, hogy ismerkedjek de ettől még örülök ha valakivel levelezni kezdünk. Vannak itt tök jó fejek, de alap hogy mindenki kb 200 km-re lakik :D
2012. aug. 17. 20:27
 22/27 anonim ***** válasza:
ja b@sszus ez nekem is az agyamra megy, még senki nem lakott 150 km-nél közelebb
2012. aug. 17. 20:30
 23/27 anonim ***** válasza:
Már én is leveleztem pár jófejjel, de természetesen Pestiek. Egyébként sok olyan válaszoló van akinek szívesen írnék, mert tetszik a megfogalmazása, vagy az álláspontja, de van aki nem ír vissza, de tiszteletben kell tartani, hogy ez nem ismerkedős oldal, úgyhogy nem zaklatom tovább őket xD... Igazából a nick névről nem ítélek meg senkit mivel az enyém sincs kint mert elcsesztem és nem tudom megváltoztatni...
2012. aug. 17. 21:08
 24/27 anonim ***** válasza:
ez van aki Pesten vagy környékén lakik az nem fog Pestit aki meg pesttől 300km re lakik az csak pestit fog ki.
2012. aug. 17. 22:00
 25/27 anonim ***** válasza:
A kilométer-szindróma nálam is játszik sajnos...
2012. aug. 17. 22:11
 26/27 anonim ***** válasza:
Huh, most szívhatom vissza, milyen kellemetlen ez már :/ írt egy szegedi, (szintén nőnemű, és gyanítom hogy jóval idősebb is xD ) úgyhogy egy szavam nem lehet. :D
2012. aug. 18. 12:14
 27/27 Karesz6969 ***** válasza:
Végre egy értelmes kérdés ami sokakhoz szól és igen...én is figyelemmel olvasom a válaszokat, noha inkább a szakmai témakörök érdekelnek.
2012. szept. 9. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!