Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt az oldalon olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt az oldalon olyan személy, akit érdekesnek találtok és szívesen megismerkednétek vele?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nektek vannak itt az oldalon olyan emberek, akiket a válaszaik alapján megismernétek szívesen? Ez leginkább, ugye azokra vonatkozik, akik fel merik vállalni a nevüket, de pl. a debreceni srácot is ismeri mindneki, pedig nincs kiírva a neve, stb...stb... Illetve olyanok is érdekelnének, akiket nem szerettek, vagy a válaszok/felfogásuk alapján nem szimpatikusak. Írnátok egy rövid indoklás, hogy miért találod érdekesnek, vagy miért nem az illetőt, illetve a nick-jét.

Légyszi értelmes válaszokat, előre is köszönöm!

2012. aug. 15. 21:57
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Persze van.

1. ASOT-észérvekkel tudja megválaszolni a kérdéseket,

2.Császárnõ-ha jól írtam,kiáll a saját igaza mellett,és tud alkalmazkodni ha trolloknak kell visszaválaszolni,bevállalós csaj lehet

2012. aug. 15. 22:11
 12/27 anonim ***** válasza:
igen ASOT jófej , meg Avernus is, de ők pont nem akartak ismerkedni.
2012. aug. 15. 22:14
 13/27 anonim ***** válasza:
Szoktam írni ennek-annak, aki szimpatikus, elég sok pozitív csalódás ért már. :)
2012. aug. 15. 22:18
 14/27 anonim ***** válasza:
48%

Ezt nem ismerkedős oldalnak indították annó az alkotói,hanem hogy néhány ember megnyugodjon ha megfelelő válaszokat kap a kérdéseire.Amúgy sem interneten kellene ismerkedni,ezt mindig hangoztatom.

Valamikor névtelenek,valamikor nickjüket felfedők is jókat írnak,de több az elhangzó bar*mság.Nem emelek ki senkit sem negatív sem pozitív értelembe,de az örökös r*bancozás kikészít mááááár.Ultra túlzásba vitt szó a mai világba.

2012. aug. 15. 22:26
 15/27 anonim ***** válasza:
Van csak még nem találtam szavolcs megyei lányt..
2012. aug. 15. 22:36
 16/27 anonim ***** válasza:
Van csak még nem találtam szabolcs megyei lányt..
2012. aug. 15. 22:36
 17/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Van egy pár ember, akinek a nevét hiányoltam, de a nagy része itt volt.:)
2012. aug. 16. 19:50
 18/27 anonim ***** válasza:
Én mindenkire kiváncsi lennék akinek kinek írva a neve :D
2012. aug. 17. 20:12
 19/27 anonim ***** válasza:

Én is kedvelek 1-2 válaszolót a hozzászólásai alapján (neveket nem szeretnék említeni), de sajnos ezen az oldalon rengeteg embernek kritikán aluli az intelligenciaszintje - tisztelet a kivételnek (vagy ha nem is teljesen kulturálatlan a válaszoló, akkor csak trollkodik, de ugyanolyan fárasztó).

Olykor rámírnak, ismerkedés céljából, de olyan csapnivaló helyesírással, hogy a szőr feláll az ember hátán.

2012. aug. 17. 20:18
 20/27 anonim ***** válasza:
szeretlek Ajonjolí
2012. aug. 17. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!