Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amy Shierfield kérdése:
Van mitől tartanom?
Figyelt kérdés
Tegnaop lefeküdtem a barátommal, de nem védekeztünk. Hamarabb kivette ugyan, de azért nagyjából közel volt. Egy hét múlva kéne megjönnie, de attól tartok, h teherbe esek. Volt már egy ilyen alkalmunk, de utána megjött, bár most tovább csináltuk.2012. aug. 15. 17:47
1/10 anonim válasza:
Igen, van mitől tartanod. Az, hogy egyszer szerencséd volt, nem jelenti ezt, hogy mindig az lesz. A megszakítás nem védekezés, hanem orosz rulett.
2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem mindketten tudjuk, h mitől esik teherbe egy nő. Ameddig az a dolog jó helyen van odabenn, nem látom mennyi lenne rá mégis az esély
2012. aug. 15. 18:04
3/10 Évike147 válasza:
Csak az a nagy helyzet kis szívem, hogy nem csak akkor jönnek ki a picikék a párodból amikor elélvez, hanem közben is vannak kisebb adagok.. Úgyhogy ez csak a Ti felelősségetek senki nem tud semmit garantálni, hiszen még a tabletta sem 100%os.
4/10 anonim válasza:
Hát, akkor hívjátok a babát esélynek.
Ilyen tudatlan nőtől (?) meg nem tartom indokoltnak ezt a kioktató hangnemet. Pláne, hogy ezek szerint csak egyikőnk tudja, mitől esik teherbe egy nő. És az nem te vagy.
5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó kommenteló, ezt most rám értetted? h nem tudom mitl esik teherbe egy nő? sorry de a válaszod zavaros
2012. aug. 15. 18:25
6/10 anonim válasza:
Pedig szerintem tudatlan vagy. Az előváladék is tartalmaz spermiumokat, szerintem ha ezt tudnátok mindketten, nem "védekeztetek" volna megszakítással.
7/10 A kérdező kommentje:
Hallott itt már valaki az ovulációról? Nem én vagyok tudatlan, hanem akik ide jönnek okoskodni.. Tudtátok, h egy nő az átlagos 28napos periódusából mindössze 7napon van veszélyeztetve? Ezeken a napokon kívül, nem eshet teherbe, mert hogy is mondjam.. nincs minek megtermékenyülnie? :P
2012. aug. 16. 17:43
8/10 anonim válasza:
És te hallottál már spontán peteérésről?
És hogyan döntöd el, hogy melyik hét napon vagy veszélyeztetve?
Kiszámolod? Vagy megnézet a tarotkártyában? És ha nem jön be, mert spontán peteérésed van?
Szerintem egy ostoba liba vagy. Majd a műtőasztalon okoskodj, mikor kikaparnak, hogy "de nem is volt peteérésem".
Idióta.
9/10 A kérdező kommentje:
Hééééj :DDD most töltöttem a 15öt, és divatból sexelek :DDD
2012. aug. 17. 18:17
10/10 anonim válasza:
8asnál a pont. Neked meg ne legyen nagy szád, nem mi tettük fel a kérdést, hogy jajj, lehetek-e terhes, aztán meg nem mi kezdtünk el papolni az ovuról. Na igen, a spontán peteérés. De veled ez biztos nem történhet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!