Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lovascsajó kérdése:

Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
1 hét múlva rndink lesz a pasimmal és meg szeretne csókolni, de fogalmam sincs, hogy csináljam. Részletes válaszokat!

2012. aug. 15. 16:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát elötte ne egyetek lilahagymát kolbásszal!

Az első nyelves csók szerintem mindenkinek fura,de pont azért izgató,mert valamilyen szinten gusztustalan.

A szex is ugy jo ha kissé gusztustalanul csinálják :)

35F

2012. aug. 15. 17:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Basszus, micsoda válaszok vannak itt... Dehogy kell várni, 14 már nem hülye gyerek! Amikor megvan a pillanat el fogtok kezdeni közelíteni egymáshoz, (Csukd be a szemed!) ,és... Egymásra tapadtok. Ennyi. Azt javaslom, hogy kövesd a srác nyelv mozgását. Úgyis menni fog, ez megy magától. (Én is nagyon izgultam, és mindenféle magazint olvastam, hogy tudjam, hogy csináljam. Mindenki megmagyarázta, hogyan kell, de amikor rá került a sor, mindent elfelejtettem. Csak álltam , és a dolgok követték egymást. A fiú majd vezet ha szerencséd van.:))
2012. aug. 15. 17:32
 13/21 anonim ***** válasza:

Mi, miért várjon?

Nekem is 14 évesen volt az első csókom (még a nyáron). És egyszerűen szuper volt. Nekem valahogy így volt:

A barátom mélyen a szemembe nézett és a hajamba túrt. Már akkor tudtam, hogy meg fog csókolni. És akkor egyre közelebb és közelebb hajolt hozzám. Míg nem az ajkaink összeértek. Egy kicsit simogatta az ajkamat az övével és megpuszila. Én is vissza pusziltam a szájára. És akkor szép lassan kinyitotta a száját és atdugta a nyelvét. Én is atdugtam az enyémet és elkezdtünk vele körözni. Rengeteg idejig csókolóztunk. A végén már bele szédültem. De ez a mai napig is így van. Nem tudok a szájárol leszállni.

15/L

2012. aug. 15. 17:32
 14/21 A kérdező kommentje:
De ez szörnyű... Ez ugye olyan mintha egymás evőeszközével ennénk, na és én sosem eszek más tányérjából, nem iszok más poharából, és ez nekem undorítónak hangzik...
2012. aug. 15. 19:14
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát ez azért más...xD De még sosem láttam valakit így felfogni ezt a dolgot.xDD Ez nem undorító! És ha tényleg szereted akkor képes vagy "az ő evőeszközével enni". xD Ezt is ki kell próbálni mert csak egyszer élsz! Utána meg sajnáltatnád magad! Ki tudja, lehet , hogy megtetszik, és nem fogod furcsának találni!
2012. aug. 15. 20:35
 16/21 A kérdező kommentje:
Lehet...
2012. aug. 16. 08:57
 17/21 anonim ***** válasza:

13. vagyok:

Figyelj, én is az elején ennyire undorodtam tőle, hogy fujj. Nyálas, undi.... De, amikor látod, hogy meg fog csókolni, akkor már nem undorodsz... sőt. Engem amikor a barátom először megcsókolt, akkor eleinte tényleg nagyon undorodtam, de amikor befejeztük a csókot, akkor utána még én akartam belőle többet és többet.

Képzeld, nekem az első csók annyira jó volt, hogy remegett a lábam (álltunk) és amikor később beszélgettünk az első csókomról a barátommal, akkor azt mondta, hogy érezte, hogy a lábam nagyon remeg és úgy kellett tartania, hogy ne essék el.

Szóval felemelő érzés. Egyszerűen fantaszikus. És ne félj a nyáltól. Amikor másik után iszok és valamit, akkor én mindig letörlöm előtte, mert gusztustalan, de ha a barátom iszik előttem, akkor egyáltalán nem zavar. Majd egyszer te is megérted :D

2012. aug. 16. 09:19
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát kérdező veled még lesz baja a barátodnak a későbbiekben :)
2012. aug. 16. 14:03
 19/21 A kérdező kommentje:
Fanni vagyok :D
2012. aug. 16. 14:22
 20/21 anonim ***** válasza:

13:

Ezt nem értem! Miért fontos, hogy Fanni vagy?

2012. aug. 16. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!