Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szépség relatív?
Figyelt kérdés
Több facebookos blogon is láttam hogy azt írják [link]
ilyesmi képek alá Selena Gomezről hogy csúnya meg ronda..
2012. aug. 15. 16:08
1/9 anonim válasza:
még smink nélkül nem láttam nem nyilatkozom. Ezen a képen csinos.
3/9 A kérdező kommentje:
most ha nekem nem is a Selena fajta lányok jönnek be ilyenre nem lehet mondani azt hogy ronda.. azok akik ezt állítják szerintem még nem láttak ronda embert.
2012. aug. 15. 16:13
4/9 anonim válasza:
Nem bánnám ha egyszer ilyen "ronda" barátnőm lenne.
6/9 anonim válasza:
hát én nem ájultam el ettől a csajtól :P viszont van más, aki nagyon bejön :P
7/9 anonim válasza:
Nehogy már az ízlésed szégyelld! Ezzel a csajjal nincsen semmi baj.
8/9 A kérdező kommentje:
szerintem is Jól nézz ki :D
utolsó előtti attól még hogy nem ájultál el . Nem mondanád hogy ronda? vagy de? :D
2012. aug. 15. 17:38
9/9 anonim válasza:
Nem ronda, csak nem szép. Tök átlag. Ha a mai tiniknek is ennyi pénzük, idejük lenne magukkal foglalkozni, lennének olyanok, akik sokkal jobban néznének ki nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!