Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudok a legkönnyebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok a legkönnyebben kiverni egy csajt a fejemből?

Figyelt kérdés

Egyszer találkoztunk, beszélgettünk és nevetgéltünk is, de nem volt semmit extra. Nekem nagyon megtetszett, és a kacér mosolyával szerintem én is neki.

Próbáltam vele ismerkedni, szívébe záratni magam, de nem sikerült. Vagy csak fél kimutatni az érzelmeit, ezt nem tudom.

Állítása szerint soha nem tetszett senkinek, és magával sincs megelégedve, de nekem nagyon tetszik és olyan hihetetlenül aranyos mint én. :)

én 22 vagyok ő 15. (nem vagyok pedo, és ő nem is tudja hány éves vagyok szerintem. kevesebbnek nézek ki)

2012. aug. 14. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
85%

" olyan hihetetlenül aranyos mint én. :) "

Asd :DDDD Cukifiú.

2012. aug. 14. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem vallod be neki őszintén hogy szereted, és miért nem kérdezed meg tőle, hogy ő mit érez? :) Ne bonyolítsatok minden túl, fiúúúk! :)
2012. aug. 14. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nem tudod felvenni vele valahogy a kapcsolatot... szerintem itt akár még 1 kapcsolatra is esély van, ha bebizonyítod a csajnak, hogy tényleg szereted és neked ő a legszebb. szerintem tuti az van, hogy fél kimutatni az érzelmeit, sajna énis ilyen vagyok ezért tudom, hogy milyen nehéz ez neki... L/19
2012. aug. 14. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
2. jól mondja!!! :)
2012. aug. 14. 22:58
 5/8 A kérdező kommentje:

azért mert ha bevallom neki kajakra hogy tetszik, akkor az azt jelenti hogy hatott rám, ezáltal irányíthat is.

szerintem nem jó, hogy azt érzik a csajok egy pasi felől hogy szívdobbanás, szívdobbanás, szívdobbanás.

2012. aug. 14. 22:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Neten szoktunk beszélni, ott kedves aranyos mindent elmond, de találkozni nem akar valamiért.
2012. aug. 14. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
azért nem akar talizni, mert attól fél hogy csak 1 d.gásra kell neked és többet nem keresnéd... azért éreztesd vele hogy fontos neked... mert a ki nem mondott érzelmek miatt sajna elkúszhat a kapcsolat...
2012. aug. 14. 23:22
 8/8 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Tegyük fel, elmondod neki, hogy mi van.

Ha szeret ő is, akkor viszonozza, és kialakul egy normális kapcsolat, ami tök jó. :)

Ha meg csak irányítani akar, azt meg úgyis észreveszed, nem vagy te olyan buta... de azért próbáld meg, és ne szalaszd el a lehetőséget! Ha nem adsz neki esélyt arra, hogy érezze, tudja, hogy szereted, akkor ebből nem lesz semmi. És ja: ne kreálj előre semmiféle jelenetet! 1. elcsépelt, 2. úgysem úgy lesz, úgyhogy kár feltételezned azt is, hogy majd irányítani fog. Nem minden lány ilyen! Ez legyen a holnap gondja! Hajrá! :)

2012. aug. 15. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!