Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok a legkönnyebben kiverni egy csajt a fejemből?
Egyszer találkoztunk, beszélgettünk és nevetgéltünk is, de nem volt semmit extra. Nekem nagyon megtetszett, és a kacér mosolyával szerintem én is neki.
Próbáltam vele ismerkedni, szívébe záratni magam, de nem sikerült. Vagy csak fél kimutatni az érzelmeit, ezt nem tudom.
Állítása szerint soha nem tetszett senkinek, és magával sincs megelégedve, de nekem nagyon tetszik és olyan hihetetlenül aranyos mint én. :)
én 22 vagyok ő 15. (nem vagyok pedo, és ő nem is tudja hány éves vagyok szerintem. kevesebbnek nézek ki)
" olyan hihetetlenül aranyos mint én. :) "
Asd :DDDD Cukifiú.
azért mert ha bevallom neki kajakra hogy tetszik, akkor az azt jelenti hogy hatott rám, ezáltal irányíthat is.
szerintem nem jó, hogy azt érzik a csajok egy pasi felől hogy szívdobbanás, szívdobbanás, szívdobbanás.
2. vagyok.
Tegyük fel, elmondod neki, hogy mi van.
Ha szeret ő is, akkor viszonozza, és kialakul egy normális kapcsolat, ami tök jó. :)
Ha meg csak irányítani akar, azt meg úgyis észreveszed, nem vagy te olyan buta... de azért próbáld meg, és ne szalaszd el a lehetőséget! Ha nem adsz neki esélyt arra, hogy érezze, tudja, hogy szereted, akkor ebből nem lesz semmi. És ja: ne kreálj előre semmiféle jelenetet! 1. elcsépelt, 2. úgysem úgy lesz, úgyhogy kár feltételezned azt is, hogy majd irányítani fog. Nem minden lány ilyen! Ez legyen a holnap gondja! Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!