Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy verjem ki a fejemből?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy verjem ki a fejemből?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nyaraltam Angliában és kisbusszal jöttem haza. Volt benn egy srác..na nem egészen sràc, mert 34 éves, de azt hiszem belezúgtam és ez több okból nem jó/ 15 vagyok, és még sorolhatnám /. A több, mint 25 órás út soràn beszélgettünk, hülyéskedtünk, piszkáltuk egymást, meg állandóan szemezett velem. Olyan szép kék szeme van és ajj...:( mindig ő jár a fejemben..segítsetek légyszi.:(
2012. aug. 11. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
miért akarod kiverni? a fejedből?
2012. aug. 11. 20:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de szerintem ez elég hülye kérdés...mert nem lesz belőle soha semmi..kb nem is látom szerintem soha...
2012. aug. 11. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nem látod többé, hipp hopp elfelejted. Csak ne találkozz vele, ne nézegesd facebookon és minden megoldódik magától.
2012. aug. 11. 21:14
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi, remélem így lesz...De tök bánt az, amit mondott: "szép csaj leszel, ha egy 10-essel idősebb lennél nyomulnék rád"

de ha le se tojt volna út közben vagy , nem mondja ezeket, akkor nem zavarna ennyire..:( és igazságtalannak tartom ezt a szitut, tudom, hogy hülyeség...

jah és a baltás válaszokat hanyagolni kérném, kösz.

Kiváncsian várom a többi választ is :)

2012. aug. 11. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
34 éves és 15 éves lánnyal bohóckodik? original Loser!
2012. aug. 13. 20:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem lúzer, oké? rajtam kívűl 3-man +a sofőr jött. Mindenkivel beszéltgetett, de talán legjobban az én vérem szívta.
2012. aug. 13. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
a közösségi oldalaknak van előnye is, ha még nem vered ki a fejedből 1-2 évig, utána már biztos rád is hajt :)
2012. aug. 13. 21:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát kitudja :D ha ír facen, nem birom ki, hogy ne írjak vissza neki. De mindig, szivemez, meg babáz. Meg mondta, hogy megy egy csajjal vacsorázni. Én meg mondom neki, hogy hajrá, erre elkezdi, hogy rám még várnia kéne, pár évet, hogy elmehessek vele.
2012. aug. 14. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne vedd komolyan, amiket mondott. (egyes) férfiak mindenkinek csapják a szelet, függetlenül attól, hogy 15, vagy 55 éves. Sajnos te még fiatal vagy és naiv. Bedőlsz ezeknek. Ne agyalj rajta, hidd el, hamar el fogod felejteni. Ha esetleg ír neked facebookon, akkor meg finoman koptasd le.
2012. aug. 14. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!