Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem érzitek magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem érzitek magatokat nagyon egyedül, nem unatokoztok?

Figyelt kérdés

Olyan rossz h amig rengetegen kirándulnak, strandolnak, stb.., én otthon poshadok :/

Nincs senki aki eljönne velem, mindenki akit hívhatnék v nem ér rá v másik haverjaival van, v nyaralni vannak, v bnője van és vele van..

Így még csajozni sincs kedvem hiába mondják h szerezzek én is de egyedül semmi kedvem lemenni balatonra se v parkba se.. itt ahol lakok meg nincs semmi, egyedül meg nem számon rá magam h elutazzak vhova.

3.-nak meg nincs kedvem menni 1 párral mert az olyan...

2012. aug. 14. 15:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most akkor nem is értem a problémádat. Unatkozol? Nincsenek haverok? Nincs nő? Akkor ha a munka nem tetszik, akkor dögölj csak otthon, attól biztos lesznek.
2012. aug. 14. 17:22
 12/16 A kérdező kommentje:

A csajozashoz kellenenek a haverok..

A munka meg h jon ide??

2012. aug. 14. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Bazzzzzeg, talán mert ott tudsz haverokat szerezni? De akkor döglődj csak, nekem mindegy.(Mondjuk, hogy a csajozáshoz minek kellenek haverok, azt nem nagyon értem.)
2012. aug. 14. 23:34
 14/16 A kérdező kommentje:

Jobban megy mint egydül , azért ;)

Kinek van kedve utazgatni egyedül h és 1 tök idegen helyen ismerkedni.. jobb társasággal menni..

meg ez csak 1 pl volt, minden egyéb szórakozáshoz is kellenek haverok, nem lehet mindent egyedül csinálni..

én egyedül melózom mert olyan a munkám, am se szeretem ha mások beleszólnak a dolgomba..

2012. aug. 14. 23:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát,nem is tudom,napi 10-12 ótát dolgozom a kemény fizikai munkából,életem sincs ,nem hogy még kedvem ide-oda mászkálni,pedig anyagilag már megtehetném.Ha unatkozol,legyen egy hobbid,nekem ez a játékgépek,na nem a pénzbedobós,hanem az xbox 360,vagy nézz filmeket,vagy ilyesmi.Találd fel magad egyedül.
2012. aug. 17. 21:23
 16/16 Béca ***** válasza:
Szerintem nézz ki magadnak egy csajt a környékeden. Persze olyat aki tetszik. Ha van ilyen és nincs barátja, akkor a többi jön magától.
2012. aug. 23. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!