Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan szakítottam, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan szakítottam, mert megtudtam a pasim volt régen prostival?

Figyelt kérdés

Kidobtam, amikor kiderült. Undorító.

Mit tettek volna?

2012. aug. 13. 23:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%

Hát te valami eszméletlen hülye lehetsz, ha így látod a dolgokat. Ennek úgy se lenne jó vége, szóval a srác még örülhet is hogy dobtad legalább nem megy bele egy komolyabb kapcsolatba egy ilyen fogyatékossal mint te.

Keress akkor az interneten szűz pasikat XDDD fogyi

2012. aug. 14. 00:23
 12/22 anonim ***** válasza:
63%

A prostinak ez a munkája. Nem fontos, hogy mi a neve. És ha többel is volt akkor ki tudja már megjegyezni. Jobban érezted volna magad, ha azt mondja előtted minden héten más nővel volt mert kereste az igazit. És te vagy a nagy Ő. Erre most kidobod. Most vagy visszatér egy prostihoz vagy a kezéhez. Az élet nem egyszerű de Te még bonyolítasz rajta.

Ökörköri

2012. aug. 14. 00:37
 13/22 anonim ***** válasza:
96%

Nőként mondom: elkapkodtad.

Mondjuk nem mindegy, milyen prosti volt... ha út széli, akkor lehet gáz, egy vérvétellel sok mindent ki lehet szűrni...

Ha meg normális.. ők általában oda figyelnek a higiéniára, gumi használatára, szűrésekre. Sokkal jobban, mint a partiribik.

Én azt mondom, inkább egy elit prosti, mint egy partiribi...

2012. aug. 14. 04:07
 14/22 A kérdező kommentje:
Utcai prosti volt..
2012. aug. 14. 09:21
 15/22 anonim ***** válasza:
66%
hülye tyúk vagy de a srácnak jót tettél hogy nem kell veled lennie.....
2012. aug. 14. 10:31
 16/22 A kérdező kommentje:

Ha jót tettem volna, nem sírna és könyörögne.

Hidd el, hogy nem élvezem, de képtelen vagyok hozzá érni, undorodom. Imádom, de hogy lépjek túl ezen, ha annyira zavar?

2012. aug. 14. 12:41
 17/22 Golan Trevize ***** válasza:
97%

Képzeld, olyan is biztos volt, hogy a volt pasid, amikor kitörölte a seggét, véletlenül sz.ros lett a keze. És ezzel a kezével ért hozzád!

Sőt, biztos hányt is már. Aztán meg évek múlva megcsókolt téged!

Undorító az ilyen!

2012. aug. 14. 12:55
 18/22 Tóthné Marika ***** válasza:
100%

Azzal a szájával eszi a töltött káposztát, amivel csókol!

Máglyára az ilyennel!

2012. aug. 14. 13:01
 19/22 anonim ***** válasza:
32%
Vegyél egy németjuhászt aztán dugj azzal, ha ennyi eszed van te szerencsétlen csicska
2012. aug. 14. 14:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Elrontottad, úgy lett volna igazságos, hogy összeszámoljátok, hogy eddig kinek hány szexpartnere volt, és akinek a kevesebb az dobja a másikat.XD Természetesen a prosti kettőnek számít.

Mondjuk a kapcsolat maga is erős lehetett, és erős szálak fűzhettek a sráchoz, ha ennyitől tönkrement végleg.

2012. aug. 14. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!