Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az is baj, ha csak barátkozok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az is baj, ha csak barátkozok? Hagyjam békén?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, elhívott randizni, nagyon jó fej, lehet vele hülyülni, meg személyiségünk is hasonló, de csak barátkozni akarok vele, mert zavar a 8 év korkülönbség, meg még néhány dolog ami vele történt, de azt nem akarom leírni. Szóval neten keresztül néha-néha szoktunk beszélni. Legutóbb írtam neki, de nem válaszolt. Lehet, hogy azért nem mert visszautasítottam? Most már nem találkozok vele élőben, mert már nem dolgozok ott, ahol ő. Szerintetek hagyjam békén? Én pedig csak a barátságát akartam.

20l

2012. aug. 13. 22:38
 1/5 okoska31 ***** válasza:

ha ő többet akart, akkor hagyjad.

ezt a csajok sosem bírják felfogni, hogy ha valaki tetszik nekünk, pasiknak, azzal nem barátkozni akarunk. már csak azért sem, hogy ne emlékeztessen mindig arra, hogy nem jött össze.

2012. aug. 13. 22:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem többet akart, mert kérdezte, hogy elmennék-e vele randira, de az is lehet, hogy nem gondolta végig ezt a dolgot.
2012. aug. 13. 22:42
 3/5 okoska31 ***** válasza:
erről beszélek. ő többet akart - te nem. Akkor miért akarnál vele kevesebbet, ami neki nem elég. hagyjad őt.
2012. aug. 13. 22:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi, hát sajnálom, pedig jó barátság lehetett volna.
2012. aug. 13. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Okoska okosan beszélt! :)
2013. okt. 26. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!