Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha csajozni akarok hagyjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csajozni akarok hagyjam abba a videojátékokat?

Figyelt kérdés
Elég sok időm elment rájuk, mellette lehet egyáltalán csajozni? 19f napi kb 6 óra most nyáron
2012. júl. 31. 12:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mivel jelentős időt vesz el a mindennapjaidból, lehet, hogy abba kellene hagynod. Az életbeli siker édesebb, mint a virtuális.
2012. júl. 31. 12:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ha nem leszel otthon, mert a csajjal vagy, nem lesz időd videózni. Gondolom, csak unaloműző, ha lesz jobb elfoglaltságod, akkor korlátozni fogod.
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
nem, ne hagyd abba, a videójáték jó dolog, nem viszi a pénzed, örökké hűséges, nincs vele gond, nem kell neki mondani hogy szeretlek, nem veszekszik veled, nem kell neki mindig megfelelned, csak így tovább xd
 4/13 anonim válasza:

Szerintem nem feltétlenül kell abbahagynod, én anno egy srác miatt kezdtem el játszani. De a napi 6 óra kicsit soknak tűnik. Lehet hogy szüneteltetned kéne kicsit, és mást csinálni, hogy legyen alkalmad ismerkedni.

17/L

2012. júl. 31. 12:24
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"nem, ne hagyd abba, a videójáték jó dolog, nem viszi a pénzed, örökké hűséges, nincs vele gond, nem kell neki mondani hogy szeretlek, nem veszekszik veled, nem kell neki mindig megfelelned, csak így tovább xd"

Most röhögsz ezen, de 3 év házasság után rájössz, hogy egyébként qvára igaz...

2012. júl. 31. 12:26
 6/13 anonim ***** válasza:
25%
18F napi 10 órát gépezek kb, és tudod mit nincs csajom de nem is akarom hogy legyen, forever alone, de itt a gép aki jobb a legjobb barátnál és csajnál, megyek meg is töcskölöm xd
2012. júl. 31. 12:27
 7/13 anonim ***** válasza:
Majd megunod.
2012. júl. 31. 12:30
 8/13 A kérdező kommentje:
én azt akartam kérdezni, hogy összeegyeztethető-e, vagy hagyjak fel a kockulással ( a csajozás jobb) de nem megy mert függő vok
2012. júl. 31. 12:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, nem kell feladnod. A függőség már tlg probléma, de az más téma. Elég lenne napi 3 óra, ami így is sok, de amúgy sok lány is játszik. Csak multiba játssz, és összetalálkozhatsz 1-2-vel:D
2012. júl. 31. 12:33
 10/13 anonim ***** válasza:

hát ártani nem fog. szerintem elég kiábrándító, ha egy srác napi 6 órát játszik, mindenképp pluszpont az ismerkedésnél, ha ezt nem nyögöd be.

20L

2012. júl. 31. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!