Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasiknak bejön ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak bejön ha egy lány "kéreti" magát?

Figyelt kérdés
a pasiknak bejön ha egy lány "kéreti" magát ? vagy úgy tesz mintha nem érdekelné, közbe oda van érte ?
2009. júl. 21. 23:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem tetszik.Én olyan ürge vagyok,aki nem az a rámenős féle,nem rágom a fülét senkinek sem,hogy ugyan járjáá-á-máá velllem. Nem.Ha első probálkozásra nincs egyértelmű igennek tünő visszajelzés,én az vagyok aki hagyja a francba az egészet utána. Nem szeretem amugy ha elutasítanak,nyilván senki,de én úgy vagyok vele hogy akkor már nincs miről beszélni,én csak a szerelem első látásban hiszek igazán.Ha meg akart volna valamit,csak kéreti magát akkor rólam lemaradt.Ez ilyen dolog.Nem azt írom hogy legyen egy kullancs,csak legyen kiszámítható hogy mit akar.
2010. szept. 30. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!