Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kacér szöveget írjak páromnak egy ilyen kép mellé?
Figyelt kérdés
Lefotóztam azt a fehérnemű szettet,amit a következő találkozón fogok majd viselni. Gondoltam elküldöm neki valami jó kis szöveggel,hátha addig is felkeltem a figyelmét és beindul a fantáziája. Meg talán jobban is vár majd engem :) Ördögnek fogok öltozni,a képen csak a ruci van az ágyon,ehhez várom az ötleteket. Azért sem magamat fotóztam benne,mert az igazi hatást élőben akarom,így meg már előtte látná :)2012. aug. 13. 22:07
2/10 anonim válasza:
gyere és töltsd meg mézzel a csupromat!!!
meglátod, rád fog dőlni, mint a téglagyár kéménye!!!
3/10 anonim válasza:
"Leköpnélek de koszos lesz a nyálam"
4/10 anonim válasza:
Pl: "Ugye tudod drágám, hogy ezt te fizetted?"
5/10 anonim válasza:
ez a csupros megoldás tetszik :D :D :D
7/10 anonim válasza:
Most azért ribanc, mert szexisen felöltözik a PÁRJÁNAK?!
Szerintem nem is nagyon kell szöveg, elég ha elküldöd a képet és megírod, hogy legközelebb rajtad látja. :) Bőven be fogja indítani a fantáziáját. :)
8/10 okoska31 válasza:
Ezt kell majd finoman leszedned rólam, ha elszakad - büntit kapsz. ÁLLJ készen!
9/10 anonim válasza:
Pl. valami ilyesmit:
Jobb ha tudod, az Angyalkád holnaptól szabadságon lesz.
10/10 anonim válasza:
"Ez az utána kép szívem... " arra értve hogy ott kéne a fehérneműnek hevernie a földön amikor csináljátok is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!