Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmek nélküli ember akarok lenni. Megtudom valósítani?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor próbálkoztam lányoknál,hogy legyen egy barátnőm akit mindennél jobbat szerethessek,de sajnos egyszer sem sikerült. A vége mindegyiknek elutasítás,vagy éppen az exével akar újra összejönni,vagy most éppen nem akar kapcsolatot,vagy már régóta tetszik neki egy srác stb. Szóval sajnos egyszer sem sikerült. Lelkileg nagyon megtörtem, Tudom vannak olyanok akik a végtelenségig próbálkoznak de én már legalább 40-szer próbálkoztam és elég volt a csalódásokból. Gondolom nagyon sokan hülyének fognak nézni amint meg látják a kérdést de sajnos úgy érzem ez lenne az egyetlen kiút. 18/F2012. aug. 13. 19:37
11/20 anonim válasza:
Az ember érző lény. Érzelmek nélkül legfeljebb valami biomechanikai gép lehetsz, de ember már nem. Remélem itt még nem tartasz, és csak pillanatnyilag vagy elkeseredve.
Sok az a 40 ilyen fiatalon. Hagyjad a témát kicsit, és regenerálódj. Foglalkozz magaddal, fejleszd és ismerd meg magad jobban, aztán majd eljön az a bizonyos lány. :)
12/20 anonim válasza:
13/20 anonim válasza:
Hhhá...40 próbálkozás...pfff.. majd ha 478 környékén jársz, újra felteheted a kérdést! Addig is fel a fejjel, lesz barátnőd, csak türelem, ne görcsölj rá, és ami a legfontosabb: ne keresd!!! Majd rád talál a szerelem! Hidd el!
28 f
14/20 Hole Hunter válasza:
Az érzelmek nélküli embert úgy hívják...hulla.
Sztem még ne akarj az lenni...fel a fejjel!
15/20 anonim válasza:
Nem fogod tudni, pont az erzelmeink miatt vagyunk emberek. Remelem majd kinovod :)
16/20 anonim válasza:
Akkor kezdtek nekem jönni azelső sikerek amikor gyúrtam 2-3 hónapja, akkor már több csaj bennevolt a dolgokban de sok elutasítást kaptam ígyis. De a 40 az semmi ne aggódj.
17/20 Dvenom válasza:
ha csak egy dologra akarsz koncentrálni akkor válasz a
Heriont
18/20 anonim válasza:
14/L hülyén hangzik h ennyi idősen de lehet :) Én meg vagyok ember is vagyok :D mielőtt az emberek nagy része viszont elkezdené hogy jah 14 évesen minek meg ilyenek.... mert olyan gyerekorom volt :) Egyébként meg ne legyél túl rámenős sok sikert :) egy idő után tuti össze jön :)
19/20 peaceIdontknowanythinglikethat válasza:
Háát a válaszok eléggé bunkóra sikerültek egyeseknél, de nem ez a lényeg, ne foglalkozz velük. Ha ez megvigasztal téged barátocskám (ha hívhatlak így) én rohadt csúnya vagyok engem szerintem a világ összes fiúja lánya vissza utasítana. Bár a fiúkat utálom. Sztem sejtheted miért. Én is szeretnék érzelem nélkül élni még ha nem is tesz jót. Számomra ez a legjobb megoldás de én családi okok miatt akarok érzelmek nélkül élni. (nyugi nem bántanak csak én vagyok érzékeny nagyon) bár én még általános sulis vagyok felsős és még sose valtam szerelmet, Nem is akarok. Szóval evvel a kérdésel kapcsolatban nem tudok segíteni. De lehet hogy van olyan gyógyszer ami lehet nem a legjobb megoldás de segíthet, bisztos van már erre gyógyszer a mai világunkban, csak ennyit tudok segíteni már ha segítettem evvel. Szóval csak annyit akartam hogy nem vagy egyedül, mindig leszenek hozzád hasonlók mint én. A te életed azt csinálsz amit csak akarsz vele. Ha te úgy érzed hogy érzelmek nélkül akarsz élni akkor úgy lesz. És egy tipp:ha sírnod kell akkor meny el egy helyre ahol egyedül vagy bizonyosodj meg róla hogy egyedül vagy és sírd ki magad. Hidd el segíteni fog. Ha vissza tartod csak rosszabb lesz. És pici dolgokon is el fogod majd magadat sírni vagy érzékenyebb leszel. Sok szerencsét kettőnknek!🫡
20/20 peaceIdontknowanythinglikethat válasza:
1000 bocs. Amikor írtam az üzimet nem olvastam el teljesen a válaszokat. Vissza szívom nem bunkók a válaszok. 😖🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!