Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én tartom magam csúnyának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom magam csúnyának?

Figyelt kérdés

Általános iskolában sokat csúfoltak, hogy csúnya vagyok. Tele voltam pattanásokkal, nem öltöztem úgy mint a többiek mert nem tehettem meg és 1 lány sem akart velem foglalkozni. Középiskolában volt 2 lány akire hajtottam, de nem kellettem nekik, viszont rám is hajtott 4 lány, akik nagyon szépek voltak, de ők meg nekem nem kellettek. 3 éve már volt 3 barátnőm, de nagyon önbizalomhiányos vagyok. Csúnyának tartom magam, és nem tudom elképzelni, hogy miért választottak engem. Ezek szerint mégsem lennék csúnya?

22/F

2012. aug. 13. 14:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Köszi:))) (na nem mintha lenne önértékelési problémám....)
2012. aug. 13. 14:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos,hogy csúnya vagy,nyugi.Az általánosban a gyerekek kegyetlenek,sokszor szokták bántani a másikat,mindig kifognak a másikon valamit.Rajtad épp a pattanásokat,de egyébként a pattanások miatt nem vagy csúnya.Pont úgy jött össze lehet,hogy középsuliban annak a 2 lánynak nem kellettél.Na és?De 4-nek igen,és volt 3 barátnőd,akkor csak nem lehetsz olyan csúnya.
2012. aug. 13. 14:36
 13/15 Golan Trevize ***** válasza:
Cúna kisz kövér hobbit vagy!
2012. aug. 13. 14:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, nálam is valami hasonló van. Bár szerintem te jobban nézhetsz ki nálam, ha már barátnőid is voltak. Engem is gúnyoltak már az orrom miatt főleg, mert elég fura és nagy, de mégis más lányoknak meg helyes vagyok és most is volt, akinek bejöttem fb-n. Nem igazán értem, miért, mert én ronda vagyok. Amúgy én nem is merek a lányoknál kezdeményezni, távolságtartó vagyok és igazából beszélni sem merek lányokkal. Nem is csoda, ha nem volt még barátnőm sem. Szerintem én ritka ronda fiú vagyok, így érzem magam és emiatt félek emberek közés menni.
2012. aug. 13. 15:04
 15/15 anonim ***** válasza:
pokolba az előző hozzászólókkal... idefigyu szép öcsém, nem az a lényeg, hogy ragyás-e a képed, vagy nem, sem nem az, hogy milyen ruha van rajtad, hanem hogy keményen álljon a farkad... a ribancokat semmi már nem érdekli, ezt vésd jól az eszedbe... ne foglalkozz a gyökerekkel. ;)
2012. aug. 13. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!