Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha romantikus vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha romantikus vagyok?

Figyelt kérdés

Most ciki, ha romantikus vagyok?..:S annyira , hogy elsírom magam egy kicsit is romantikus filmen... ábránozok, és valaki azért nem jön össze velem mert " a nagy ő-t keresem" pedig nem..egyik barátom azt mondta , hogy a mostani világ olyan , hogy egy csomó kapcsolat 1 hetes... a lányok kurv*k lettek a fiúk meg nem tudom.:D

nade... ciki, ha ennyire romantikus vagyoK?:S

15/L

2009. júl. 21. 20:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia

Szerintem sem ciki sőt én szeretem a romantikus lányokat

16F

2009. júl. 21. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is birom az olyan lányokat, inkább mint a szexistákat...
2009. júl. 21. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:
vérciki, legyél érzéketlen bunkó az a nyerő
2009. júl. 22. 23:35
 14/15 A kérdező kommentje:
:D köszi, kedves utolsó xD^^
2009. júl. 23. 09:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Én a romantikus lányokra szavazok :) Egyáltalán nem ciki a romantikusság. Én is az vagyok. Egy srác abból a ritka csoportból, aki hosszútávú kapcsolatot keres ilyen "fiatalon". Persze kevés sikerrel =)

Majdnem 16/F

2009. nov. 15. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!