Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha romantikus vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha romantikus vagyok?

Figyelt kérdés

Most ciki, ha romantikus vagyok?..:S annyira , hogy elsírom magam egy kicsit is romantikus filmen... ábránozok, és valaki azért nem jön össze velem mert " a nagy ő-t keresem" pedig nem..egyik barátom azt mondta , hogy a mostani világ olyan , hogy egy csomó kapcsolat 1 hetes... a lányok kurv*k lettek a fiúk meg nem tudom.:D

nade... ciki, ha ennyire romantikus vagyoK?:S

15/L

2009. júl. 21. 20:05
1 2
 1/15 anonim válasza:
Véleményem szerint egyáltalán nem, mindenki más. Lesz olyan fiú, akinek majd ez tetszik benned. Én is fiú vagyok amúgy :D
2009. júl. 21. 20:11
 2/15 A kérdező kommentje:
:) köszi.:D van olyan fiú?:/
2009. júl. 21. 20:14
 3/15 anonim válasza:
Persze! Engem se zavarna ez egy lányban :D
2009. júl. 21. 20:17
 4/15 A kérdező kommentje:
oké, de hány éves vagy ?:D meert azért ez is közre játszik.. az a fiú aki azért nem jött össze velem, mert túl romantikus vagyok.. ő 17 xD:D
2009. júl. 21. 20:22
 5/15 anonim válasza:
13 vagyok, szóval amúgy sem jöhetnék össze egy 15 évessel. De ettől függetlenül szerintem nem fogok e kérdés terén változni :D
2009. júl. 21. 20:33
 6/15 anonim ***** válasza:

Miért lenne ciki? Egyáltalán nem ciki!

Sajnos, hogy a mai világ már annyira elbutult, a média is mindig azt sugallja, hogy k..rvának kell lenni, meg szoknyahajcsárnak, meg divat leszbikusnak.. Nemtudom, mi értelme van ennek?!

Nyugi, majd találsz egy normális lányt! Lehet, hogy nem ilyen fiatalon, de találsz :) Addig foglalkozz más dolgokkal, ne hagyd magad kihasználni!

A konnyeidet ne szégyelld, de ne is sírj túl sokat!

Sok szerencsét Neked!

2009. júl. 21. 20:51
 7/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok!

Bocsi, elnéztem.. Azt hittem hogy fiú vagy, azok szoktak ilyeneket kérdezni!

A válaszom még mindig érvényes!

2009. júl. 21. 20:52
 8/15 A kérdező kommentje:
háááát én lány vagyok.:D én fiút keresek(A) :D
2009. júl. 21. 20:52
 9/15 A kérdező kommentje:

oké:D látom:D nembaj..:D

akkor most egy lány is (Y) ;) köszii

2009. júl. 21. 20:53
 10/15 anonim ***** válasza:

szia!

Egyátalán nem ciki:)Az én párom is romantikus tipus:):)és olyan cuki:):)

2009. júl. 21. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!