Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Faluban hogyan ismerkednek a fiatalok? Hogy jönnek létre szerelmi kapcsolatok?
qrva nehéz. itt pl tudod hány olyan nő van aki megfelelne ha csak az életkort nézzük?(21-16) kb 40. Debrecenben a 24-es buszon egyetlen kör alatt látok ennyit :D
(ja és nem én vagyok a Debreceni rinyálós kis p*csfej)
Úgy csináltok mintha a falun élő emberek fény évekkel vissza maradottabbak lennének, ugyan olyan kulturáltan beszélünk mint a városiak, még a 75éves nagypapám sem beszél olyan tajparaszt módon mint ahogy az 1es és az 5ös válaszoló ide írt...
A kérdésre vissza térve, semmiben nem más.. itt is össze járnak a fiatalok, házi bulik,pub stb.. minden dolog adott az ismerkedéshez..
Hát én pont a napokban jöttem össze 1 velem egy faluban élő lánnyal :)
Hát én még nem ismertem, és a hecc kedvéért ráírtam és láttam, hogy benne van a beszélgetésben, azután elhívtam találkozóra és már az első randin összejöttünk és nagyon jól érezzük magunkat :))!
Ezt tudom tanácsolni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!