Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még ilyen rajtam kívül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ilyen rajtam kívül?

Figyelt kérdés
Szó szerint egész nyáron csak itthon ültem. Nincsenek barátaim,ennek azaz oka,hogy még pár évvel ezelőtt nagyon zárkózott voltam és szinte nem engedtem senkit közel magamhoz. Azóta is nagyon bánt a dolog,mert érzem csak igazán a barátok hiányát. Haverok vannak de mindegyik messze lakik így a velük való programok sem lehetségesek. Barátnőm sincs az említett okok miatt :/ Egyetlen örömöm,hogy már csak 3 hét van hátra és jön a suli és ezáltal végre elkezdhetem az egyetemet. Ha tanácsokat tudnátok adni,azt nagyon meg köszönném.
2012. aug. 12. 18:39
 1/6 A kérdező kommentje:
18/F ez lemaradt
2012. aug. 12. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Erre nincs gyógyszer!

Haverokat szerezni nehezebb mint barátnőt.

Mert a haverokat hogyan és miért? :) Azt hinnék meleg vagy.

Barátnőt/pasit ergo párt találni azt még könnyebb. Röhejes de ez van! :)

Mert ahhoz nem kell senki h barátnőt találjon keressen az ember.

Szóval hajrá! Vagy kimozdulsz és erőt veszel magadon, hogy ugy is tökmindegy mit veszíthetsz és odamész majd lányokhoz...

Avagy itt gubbasztasz továbbra is net előtt és nézel magad elé..

Vagy megpróbálod a lehetetlent: Párt találni neten.

2012. aug. 12. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyedül is el lehet járni erre-arra, és útközben is megismerhetsz embereket. Például, ha most mész egyetemre, esetleg facebookon rákereshetsz, biztos csináltak csoportot, ott is lehet ám ismerkedni.:)
2012. aug. 12. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
naná. vannak. Erőltesd magadra a nyitottságot azt megszokod és már nem leszel annyira zárkózott.
2012. aug. 12. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
íme egy hülye kérdés és egy hülye válasz.
2012. aug. 12. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Én hol egész héten eljártam, hol egész héten itthon voltam :)) Amúgy meg próbálj oldódni, nem tudunk így segíteni rajtad üdv.

F/16

2012. aug. 12. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!