Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez miért van? Velem van a baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Nagymamám a piába halt bele és a nagyápám is piás.Mgfogadtam h nem jutok az ő sorsukra de az osztálytársaimat nem tom mért de zavarja h nem iszok nem cigizek és nem vagyok vmi nagy bulis sem.A barátnőm sem az a plázapi**a hanem egy sima egyszerű kedves lány.. inkább engedjek nekik v mit csináljak
2009. júl. 21. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
okos vagy h nem rugsz be minden hétvégén. néha azért megihatsz egy ksi alkoholt, de ha nem esik jol akkor minek. nem kell masokat utanozni.
2009. júl. 21. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én kipróbáltam, néha iszogattam is, de Május óta egyáltalán nem fogyasztok alkoholt. Teljesen fölösleges, általában csak azért isznak az emberek, hogy felszabaduljanak, de alkohol nélkül is simán felszabadulhat az ember.
2009. júl. 21. 15:09
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez valami nagyvárosi felfogás lehet. Én sem iszok, nem is cigizek, bár ez miatt nem szól meg senki. Ha kell elengedem magam ivás nélkül is :)

16/F

2009. júl. 21. 15:11
 4/10 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz velük ha nem értik meg az az ő bajuk
2009. júl. 21. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:

hátez hülyeség. eccerűen csak idegesíted őket, h mért lógsz ki a társaságból, ez lehet a bajuk. ha nemakarsz, nemkell innod, egyáltalán.

viszont bulik alkalmával, egy-egy pohár, abba még nemfogsz belehalni.

2009. júl. 21. 15:25
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem veled van a baj. Itt a probléma az, hogy az a "divat" a legtöbb tinédzsernél, hogy (majdnem) minden hétvégén valamelyik szórakozóhelyen részegre isszák magukat, mellé elszívnak egy doboz cigit (ha nem többet), plusz lehet h mellé még egy joyát is, meg különböző drogokat (z utolsó kettőt azért inkább az "elvetemültebbek:D"), és kinézik azokat az embereket, akiknek nincs szükségük ezekre a dolgokra. Mert ő kilóg a sorból, és más életet szeretne élni.

16/L Honey

2009. júl. 21. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak rossz körökben mozogsz. A legtöbben leszarják inkább azokat, akik elvannak otthon, mért kéne zavarnia őket? Szerintem inkább pont fordítva van, azok álszenteskednek és nézik le a másikat, akik nem csinálnak semmit, a másik meg esetleg néha berúg vagy cigizik, esetleg füvezik, aztán már le is nézik. Pedig ha mértéket tart, akkor ugyanolyan normális ember lesz, mint ti.
2009. júl. 21. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem mondtam h lenézem őket, csak akik rendszeresen csinálják ész nélkül... Azért minden héten szétcsúszva fetrengeni vhol, az gáz:D

Nem mondtam, hogy nem szoktam inni, mert szoktam alkalmanként, cigizem is, szívtam el joyát is. Barátom meg hát... ő drogozik, csak nem tom ésszel csinálja és nincs semmi baja. Így nem zavar.

2009. júl. 21. 20:18
 9/10 anonim válasza:
Ismerős a szitu. Nagyon sok gyermekkori barátom vagy drogozik, vagy cigizik, de ezektől függetlenül iszik mint az állat! Sokukon már meg is látszik, de vannak olyanok akik igenis tudják hol kell abbahagyni, és tisztelem őket ezért, főleg hogy nem éppen jóhírű társaságokba járnak. Velem kicsit jobb a helyzet, katolikus iskolába járok kezdés óta és jómódú (nem anyagiakra gondolok) családban élek. Az ilyen iskoláról az ember azt gondolná hogy stréber-sorozatgyártó-üzem, közben egészen más a helyzet, egyszerűen azt tunkolják belénk hogy valamiféle mértéket tartsunk.... na már most az ember azt hinné, hogy ez hat, de ez még rosszabb is... elmentem múltkor is buliba, és azt leszámítva hogy jót röhögtem, majdnem depressziós lettem... ennek oka, hogy akikről azt hittem eddig hogy normálisak, és jófejek, azok már csak azért is, hogy nagyobbnak tűnjenek ittak mint a gödény, a házigazdás is beleszámítva (miután én gyűjtöttem be a volt szomszédomat az utca közepéről kicsit kezdett komolyodni a helyzet)... Ez nem sok jó amint látod, LÉGY OLYAN, AMILYEN VAGY, ne kövesd az ő példájukat... nem ettől leszel nagyobb, és ezt a "hardcore"-ok is tudják... csak azok nem akik játsszák a fejüket.........
2009. júl. 21. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
A katolikus iskolákból kerülnek ki a legelvetemültebb emberek...XD
2009. júl. 21. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!