Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért a nállam idősebb pasik jönnek be?
Figyelt kérdés
14 vagyok és a 18-25 éves pasik vonzanak a legjobban. Énis bejövök nekik, de akikkel eddig találkoztam, mind csak szexet akartak. Szerintetek van olyan 18-25 éves aki nem csak szexet akarna tőlem?2012. aug. 12. 10:22
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Mért mit akarsz te 14 évesen?Férjet?
Amúgy meg mert az a menő.
3/6 anonim válasza:
Gyanítom nincs olyan. Huszonévesként ilyen fiatal csajokra rámozdulni még ha a BTK szerint nem is pedofília erőteljesen liliomtiprás. Szóval még pár évig ha rendes srácot akarsz, az fiatal lesz, ha tapasztaltat, az meg nem lesz rendes.
4/6 anonim válasza:
Nem nállam, hanem nálam angyalom :) Kérdésedre válaszolva, szerintem aki nem csak szexet akarna, az majd kivár, megvár Téged.
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj majd elmúlik ez a tinédzser korral jár. A hormonok teszik. :)
6/6 anonim válasza:
Van egy olyan törvény hogy csak akkor kezdhetsz férfiak iránt érdeklődni ha megtanulsz helyesen írni. Tartsd ezt be mert le fognak csukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!