Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen egy normális lány?
14:26 vagyok, 16F
Kinézetre: legyen ápolt !!!
Ez a legfontosabb, még ha genetikailag nem is a legszebb, tegyen érte, hogy minél többet kihozzon magából. Itt nem a piros körömre gondolok, attól még senkihez sem vonzódtam, mert pirosra festette a körmét.
Legyen szép, tiszta bőre, arca (túlzott pattanások taszítóak, érdemes kezelni)
Ne legyen 5 tonna smink rajta (szintén taszító)
Öltözködjön csinosan és előnyösen (na hát női divathoz nem értek, de remélem érthető.)
Ha genetikailag szép vagy, az nem elég, láttam már olyan lányt, aki szép volt, de mikor ránéztem a körmeire szörnyülködtem. Tiszta fekete volt a körme alatt, olyan koszos volt. Na az ilyeneket kerüld. :D
Belsőre az a legfontosabb, hogy ne legyen primitív bunkó aki mindenkit lenéz. Legyen kedves, aranyos mindenkivel.
Külsőnél meg az a fontos, hogy törődjön magával. Ha kövér foggyon le mert az nem kifogás, hogy ő ilyen. Mindenki le tud fogyni csak van akinek nehezebb.
Belsőre legyen olyan aki emberséges, jószívű, és törődik a többi emberrel maga körül. Olyan valaki aki intelligens, és okos, és jókat lehet vele beszélgetni és nevetni. Ne féljen elismerni ha hibázik, és ne nézzen le másokat. Az én feleségemmel sokszor elkezdünk beszélgetni mondjuk egy filmről, és a történelemnél lyukadunk ki, mert szeretünk beszélgetni, és vitatkozni erről-arról.
Külsőre meg legyen olyan mint az asszonykám. :-) Ápolt, szép, és olyan aki törődik magával, láthatóan nem hanyagolja el magát.
árvaházból hozott,néma.
se duma,se anyós:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!