Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Egyesekkel ez miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Egyesekkel ez miért van így?

Figyelt kérdés

Vannak nagyon csinos, vékony lányok akik tetszenek a pasiknak. De ugye vannak másmilyenek is pl ducik, vagy akik lefogytak de lóg a bőrük.. Na most arra lennék borzasztóan kíváncsi, hogy egyes pasiknak miért a duci/löttyedt csajok jönnek be és miért nem a csinosak? Az ilyen fiúk válaszát várom.

pl van egy duci bnőd és ránézel a haverod csajára aki szép vékony és csinos. Nem vagy féltékeny h neki milyen woow nője van, neked meg csak egy ducika? Lehet ez h.lye kérdés de kíváncsi vagyok.

az én környezetemben lévő fiúknak mondjuk inkább a vékony csajok jönnek be, ezért is nem tudom ezt tőlük megkérdezni. Pedig érdekelne a magyarázat :D

2012. aug. 11. 22:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Már bocsi , de ez a kérdés úgy hangzik hogy nagyon egoista vagy , szerinted nagyon szép. És azon csodálkozol hogy miért nem érted van oda minden pasi , miért kellenek nekik más lányok. Inkább tegyél fel egy képet :)
2012. aug. 12. 11:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egoista, és olyan csinos sem vagyok mint az említett csaj. Nem vagyok kövér igaz a hasam sem nagy de pl van egy kis narancsbőröm amit utálok. Nem akarom hogy minden pasi utánam epekedjen, csak felmerült bennem ez a kérdés és kíváncsi voltam a fiúk véleményére :)
2012. aug. 12. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!