Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egyesekkel ez miért van így?
Vannak nagyon csinos, vékony lányok akik tetszenek a pasiknak. De ugye vannak másmilyenek is pl ducik, vagy akik lefogytak de lóg a bőrük.. Na most arra lennék borzasztóan kíváncsi, hogy egyes pasiknak miért a duci/löttyedt csajok jönnek be és miért nem a csinosak? Az ilyen fiúk válaszát várom.
pl van egy duci bnőd és ránézel a haverod csajára aki szép vékony és csinos. Nem vagy féltékeny h neki milyen woow nője van, neked meg csak egy ducika? Lehet ez h.lye kérdés de kíváncsi vagyok.
az én környezetemben lévő fiúknak mondjuk inkább a vékony csajok jönnek be, ezért is nem tudom ezt tőlük megkérdezni. Pedig érdekelne a magyarázat :D
Kinek mi a csinos? Hol a határ a csinos és nem csinos között? Ki határozza meg, hogy hol a határ? Ugyanaz-e a csinos a fiúknak, mint amit a nők annak tartanak?
Ha a kérdésed minden magyar férfi kérdése/válasza lenne, akkor hány lánynak lenne párja ma Magyarországon?
Csak pár kérdés, ami felvetődött bennem.
Mert kell a francnak egy csontos seggű, botlábú, kiálló bordájú botsáska. Undorító, ha egy nőnek kiállnak a csontjai. Nem ez a nőies. Inkább legyen szép kerek popsi, dögös combok, pici aranyos poci, szép kerek cicik, mint az előző borzalom.
19 F
Nem az anorexekre gondoltam hanem a valóban csinosakra.
pl britney spears alkatú csajokra.
az első válaszolónak: mindenkinek más a csinos igen, de azért csak meg tudod állapítani h igen az én csajom duci az övé meg vékony
és 1 vékony lány is lehet kedves aranyos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!