Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami jó tanács erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nacui kérdése:

Valami jó tanács erre?

Figyelt kérdés
A gondom, az hogy a koromhoz képest kicsi a mellem. Nem tudok magamnak jó felsőket venni, mert mindegyikbe az kell. Így kénytelen vagyok sima pólókat hordani. Tudnátok valami természetes növelőt mondani? Valami étel vagy hasonló?
2012. aug. 11. 19:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Bár nekem egyébként sem kics a mellém de a foggátlótól még nőtt. Ezen kívül csak a plasztikát tudom javasolni sajnos
2012. aug. 11. 19:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Szalonna.
2012. aug. 11. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:

És hány éves vagy? Koromhoz képest az nagyon nem mindegy, hogy 11 vagy 21. Árulnak push up melltartókat, ahol egy szivacs megemeli a melleket, és így nagyobbnak tűnnek.

A mell az zsírszövet, szóval segít a problémádon, ha elhízol.

2012. aug. 11. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Én férfiként mondom neked,hogy ne zavarjon a melled nagysága.

A közhiedelemmel ellentétben nagyon kevés férfi szereti a nagy melleket.

Én a kis ciciket szeretem.a lényeg csak az,hogy legyen.

2012. aug. 11. 19:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz ilyennel! Nekem is eléggé kicsi a mellem és sajnos egy kis hasam is van hozzá. Pláne, hogy az egyik kisebb mint a másik, amit tudok, hogy mindenkinek ilyen, de nekem elég látványos is. Legalábbis én nagyon látom. De már nem érdekel. Így kell elfogadnom magam, ahogy vagyok. A párom is így imád. Nincs több százezrem a műtétre és szerintem bele is halnék utána a fájdalomba. Láttam ismerősömet szenvedni műtét után. Szóval ne foglalkozz vele. :) Vegyél bő felsőket és szűk nadrágot. Emeld ki mondjuk a feneked és ne arra gondolj, hogy kicsi a melled, hanem hogy szép kerek a feneked. Így csinálj magadnak önbizalmat! :) Én ezzel próbálkozom. :)
2012. aug. 11. 19:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen a fogamzásgátlótól (az alacsony hormontartalmúaktól NEM)nőhet a melled 1-2 méretet. Én például nagyon vékony voltam, de 5 kiló plusztól a melleim nőttek. A plasztikai műtét legalább 6-700 000 ft-tól kezdődik, egy jobb orvost, aki minőségi munkát végez 1millió alatt nem hiszem találsz, de járj utána. Addig pedig maradnak a push-up melltartók, az is egy megoldás és jój fognak állni a ruhák. Egyébként hány éves vagy?
2012. aug. 11. 19:38
 7/10 anonim ***** válasza:

4.hozzászóló vagyok:

ismétlem:a fiukat nem érdekli a melletek mérete.Ne foglalkozzatok ezzel.

titeket talán érdekel,hogy egy pasinak 14 vagy 16 cm vagy 20 cm a farka?:

2012. aug. 11. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:
ma már a gyerekosztályon is nagyon jó, divatos pólókat lehet kapni, nézz körül, és ne szégyelld, ha kis méretű póló kell :) senkit sem fog zavarni, hogy kicsi a melled:)
2012. aug. 11. 20:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Csak ám engem zavar XD Mindig találunk nővéremmel vmi jó felsőt, de csak neki tudunk venni mert, rá jó, nekem ugye a mellem miatt nem, és ezért iritál -.-"
2012. aug. 14. 16:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Neked úgy jó a melled,ahogy van
2012. aug. 14. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!