Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év házasság után minden szülő ilyen?
Az én szüleim is ilyenek de megoldották mert apám külföldön melózik fél évente ha haza jön,igy nyugi van.
De ha mindkettő egy háztartásban van jobb ha elválnak mert ez csak rosszabb lesz nagyon eltudnak fajulni a dolgok két ember között.
Köszike :) 21:39 amúgy nem szoktám anyummal a szex-röl beszélgtni :D csak már kivan borulva és rajtam hűti le magát.. meg bátyám is van és ha vele beszél nem zárkóznak el előttem.
2 hónapja anyám olyat mondott h odament hozzá apám na dugunk? és akkor anyám nem kéne szeretgetni is talán stb.. és akkor apám besértödött -.- lehet igy megy ez már wá :s
21:48 vok.
hát igen ien korban nem tudnak nem akarnak változni, mert "szeressék öket igy" de szerintem a házaságért meglehet ennyit tenni. persze változnak az idök, akkor még nagyobb volt a tüz meg minden de na... és ha tényleg másért nem, a te kedvedért lehetne változtatni.
mond meg neki h te szereted(apud) és jo lenne ha a te kedvedért nem cigizne. am ezt a dohányzos dolgot lakásban teszi? mert jo hogy dohányzik, de azért határokat lehetne szabni. mennyen csak ki a káros szenvedélyével. ha ki tudod zavarni, akkor hozzászokik, és télen nem biztos h lesz kedve kint bagózni a -13 fokban.
az meg h az öreg párok mien "jó" látvány, örülök h nem csak szerintem az. azt is elmondhatnád neki... h ö nem mosolyogja me az ien párokat, h hót vének, de mégis kint vannak a szabad levegön egymással?mond neki el, h ö hol lesz vajon ha igy fojtatja? ha napi egy dobozzal elsziv, akkor vajon eljuthat addig a korig? az emberek félnek a haláltól... és ez csúnya halál. beszélj velük, mind 2 vel. :D hajrááá:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!