Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 10 év házasság után minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 év házasság után minden szülő ilyen?

Figyelt kérdés
Nos, a szüleim nagyon veszekednek és anyám nem is birja apám. soha nem csókolóznak már... amúgy apám cigizik anyám nem és anyámnak ez se tetszik. és persze nincs sex.. max néha néha egy ágyban alszanak. szerintetek érdemes lenne elválnija anyának? és jobb apám lenne? anyám 45 éves apám 56 :(
2009. júl. 21. 12:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
szerintem nemkell elválni. egy időben az én szüleim is sokat veszekedtek, de aztán abbahagyták. csókolózni pedig sztem a szülők már nem csókolóznak így nyilvánosan, hanem megoldják akkor amikor csak 2esben vannak. és sztem eleve kevesebbet szexelnek már az ilyen korú emberek.
2009. júl. 21. 13:21
 2/14 A kérdező kommentje:
oks köszi... de apám annyira elzárkódik... elsziv napi 1 dobozt fáj a feje ezért nem megy munkába... együtt kell dolgozniuk mert apám 1-edül nem bir.. jah és állatokat nem is szereti.. haltól undorodik.. enni is megfogni is.. amikor a kutyánk akart játszani vele aztmondta jaaaj menny innen.. és elesett áá :( nagyon zárkózott stb.. de köszi.
2009. júl. 22. 11:05
 3/14 anonim ***** válasza:
háth az én szüleim elváltak
2009. aug. 3. 21:14
 4/14 A kérdező kommentje:
21:14 oké, de ez az én kérdésemre válasz? vagyis ezek után váltak el?
2009. aug. 3. 21:32
 5/14 anonim ***** válasza:

Szijja!

minden házasságban van egy ien veszekedös idöszak. az én szüleim is elváltak, de ettöl se jobb se rosszabb nem lett. najó anyagi dolgok-bajok- vannak de istenem... ha belegondolsz akkor látod hogyha minden házas elválna 10 15 20 év után hol maradnának azok az idös emberek ekik 90 évesen még kézen fova sétálgatnak? egy idö után minden ien eltünne, pedig ojan jó ránézni az ien párokra, mert ha ök tülélték akkor más is tulélné.

kivülrö könnyü megmondani, de kéne egy közép út.

apud cigizzen kevesebbet, anyud meg probálja turni.

az h nem alaszanak együtt... hát... az én szüleim se voltak a végén puszipajtások. anya pl velem aludt fent. 2 ágy volt, és ö itt én ott. lehet szánalmas, de ki nem sz*rja le? most mind két szülömnek van párja,(kb 6-7éve váltak el 18 évnyi házasság után) és én se szenvedtem lelki sérelmeket:D

Jó nem ojan, mert akiket a legjobban szeretsz már nem annyira szeretik egymást,nem látod öket utánna tul sürün eggyütt, de ki lehet birni.

elöször beszéljék meg aztán ha nem megy...

te meg ne aggodj attól még téged ugyanugy fognak szeretni és ugyanugy jó szülök lesznek...

szijja!:D

2009. aug. 3. 21:48
 6/14 anonim ***** válasza:

Az én szüleim is veszekednek, persze hogy igen ...

De ők 16, lassan 17 év házasság után sem viselkednek így egymással...

2009. aug. 3. 21:49
 7/14 anonim ***** válasza:
Leskelődsz utánuk, vagy honnét tudod, hogy csak alszanak az ágyban? Szerintem bízd rájuk a döntést.
2009. aug. 3. 21:52
 8/14 A kérdező kommentje:

21:48-nak nagyon köszi meg mindenkinek,

tehát 21:48

Anyukám nagyon sokat túrja apukám.

Én amikor látom hogy cigizik rászólok hogy káros anyagok.. láttál már oktatófilmet? mi van benne stb.. és erre: " hehe xD muszály XD mert idegesitesz XD " .. :( nevetésre fogja.. Amikor anyukám beszél vele akkor "Rendben megváltozok" stb... és pl. 10 évvel ezelőtt már volt egy ilyen duma h nagyon idegesit a cigi meg káros a gyerekeknek.. 10 év eltelt... és mi történt? Köhögök minden nap ettöl a sza*rtól és a ku*va annyát aki ezt feltalálta (bocsi) Tehát azt igéri anyukámnak oké meg minden, aztán nem történik semmi, és van egy olyan tippem hogy ezzel csak lerázza anyukám, most voltunk nyaralón még nincs jogsim de anya elvitt FUN-ból vezetni a környéken és utcán láttuk ahogy a 60 + éves néni és bácsi ott teniszizik az úton. és vidám arcuk volt, nem hiszem hogy ilyen lenne apám arca ha anyám elkezdené: jössz tollasozni? de itt kezdjük ezzel: Most nincs kedvem vagy, fáj a fejem. stb.

2009. aug. 3. 21:57
 9/14 A kérdező kommentje:
21:52 bocsi de azthiszem amikor egy ágybn vannak nem rádióból jön a horkolás... és dettó amikor nem alszanak együtt. (Apám horkol)
2009. aug. 3. 21:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nyers leszek, bocsi érte, de csak azt írom le, amit gondolok.

10 éve házasok, gondolom, te azért kicsit több vagy 10 évesnél, ergo jóval a házasságuk előtt születtél. Ilyenkor a párok nagy része csak "kényszerből" a gyerek miatt marad együtt, a szerelem pedig, ha akkor még volt egyáltalán, hamar elmúlik. Azt hiszik, az jobb a gyereknek, ha úgy kell felnőnie, hogy egész gyerekkorában veszekedéseket kell hallgatnia. Szerintem nem érdemes együtt maradniuk, ha nem szeretik egymást. Gondolom, elég jó a kapcsolatod a szüleiddel, különben nem beszélgetnétek szexről és egyébről. Ha téged nagyon zavar a sok veszekedés, és jobban örülnél a nyugodtabb légkörnek, akkor ülj le velük beszélgetni a dologról, mondd meg nekik, hogy csak miattad ne maradjanak együtt! Persze gondolom, jobban szeretnéd, ha együtt maradna a család, minden maradna a régiben, de annak pedig a veszekedés az ára. Az írásodból ítélve elég nagy vagy már, szerintem a szüleid meg tudják veled beszélni ezt az egészet, és közösen el tudjátok dönteni, mi lenne a legjobb.

2009. aug. 3. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!