Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek most? Akkor mi legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek most? Akkor mi legyen?

Figyelt kérdés
Agusztus 1.jén versenyre mék és ott lesz egy pasi is akivel szoktunk chetelni,smszni.A pasinak bejövök meg talán nekem is bejön.Beszéltünk és kérdezte,hogy kap e majd egy puszit és montam hogy az belefér.Ő erre azt írta hogy szerinte más is beleférne mint egy puszi.evvel mire célzott? a csókolózásra,?me én nem tok.
2009. júl. 21. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a puszi alatt a csókot értette, a más alatt meg a szexet.

ha nem értetted, akkor még kicsi vagy ehhez.

2009. júl. 21. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
sztem arra célzott, h bejössz neki. itt az ideje megtanulni csókolózni :D
2009. júl. 21. 12:50
 3/6 A kérdező kommentje:
De attól félek,hogy nem lesz jó.és aztán meg már nem fogok bejönni neki.
2009. júl. 21. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
a csók majd jön magától. csináld amit ő, énis ezt csináltam anno, és nemvolt gáz :D
2009. júl. 21. 12:56
 5/6 A kérdező kommentje:
De végül is akk ki kezdje?ő vagy én?
2009. júl. 21. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
mivel ő a pasi, ő kezdje :D
2009. júl. 21. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!