Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak, a slamasztikában maradok?
24 éves nő vagyok.
Most szakítottunk a párommal. Én akartam, mert sok oka volt. De attól félek, hogy nem fogok mást megismerni.
Nem vagyok egy pasizós figura, meg fog találni a szerelem?
Idén 2 helyen is suliba járok, rengeteg pasi lesz körülöttem. De elszoktam az ismerkedéstől. Sőt bele sem jöttem, mert megismertem fiatalon az exem és eddig velem volt.
Hogyan ismerkedjek? Hogy kell egy pasit felszedni, nekem már ez nem megy. :(
Nem lihegem túl, mert átlagos nő vagyok, elég komoly jellem így a legtöbb férfi be sem próbálkozik nálam.
Nem szaladtak korábban sem utánnam tucatjával. :(
Mitől félek?
2 suliba járok, nem jut időm szórakozásra, örülök ha van némi szabadidőm.
Csak ott tudok ebből kifolyólag ismerkedni, bár a srácok sokan vannak a suliban.
Megtalál majd így a szerelem?
És akkor mi van ha a legtöbb férfi be sem próbálkozik, a világ minden férfiát akarod magad körül? Remélhetőleg nem. Még igy is marad bőven, ne aggódj, még sok is lesz.
Feleslegesen éled bele magad abba hogy értéktelen vagy ha egyedül vagy. 1-2 hónapig egyedül vagy nagy dolog, egyébként tök jó egyedül lenni. Neked most rossz, megszoktad vagy valaki mindig ott szuszog melletted, de csak ennyi, ezt levetközöd és rájössz hogy a szólólétnek is megvannak a maga előnyei. Ha pedig jön a királyfi.v2 akkor újra jöhet a szuszogós rész. Ráérsz, próbálj ki mindent amit eddig nem tettél.
Nem volt kár, hidd el!
Inkább egyedül életem végéig, mint olyannal, aki nem tisztel, hülyének néz, megaláz.
Hát azért nemhinném h egyedül maradsz, max lesz pár hónapod, éved..
ezért nem jó már 24 évesen szakítani..
eddig nem volt gond vele h most szakítottatok? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!